Új vezetővel erősít az Indotek Group

Új vezetővel erősít az Indotek Group olvasható a mmonline.hu weboldalán.

November 11-től Novák Iringó tölti be az Indotek Group marketing és…

A teljes cikk itt olvasható:
Új vezetővel erősít az Indotek Group

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

November 11-től Novák Iringó tölti be az Indotek Group marketing és kommunikációs vezetői pozícióját. A három évtizedes iparági tapasztalattal rendelkező szakember a piac egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalatától, a GTC Magyarországtól érkezett az Indotek Grouphoz, ahol – többek között – a társaság hazai és nemzetközi PR- és marketingkommunikációjáért, illetve arculat- és márkastratégiájáért felel.

Novák Iringó személyében november elejétől új marketing és kommunikációs vezetője van az Indotek Groupnak. Az új vezető komplex feladatot lát el: a társaság PR- és marketingkommunikációs tevékenységét, márka- és kommunikációs stratégiáját irányítja, illetve teljes körűen felügyeli az Indotek portfóliójába tartozó bevásárlóközpontok, lakóingatlanok, ipari és kereskedelmi ingatlanok marketingkommunikációját. A hazai feladatok mellett ugyancsak hozzá tartozik az Indotek Group nemzetközi kommunikációjának megerősítése és kiterjesztése is.

Novák Iringó közel három évtizedes pályafutása során az olaj- és energiaiparban, telekommunikációban és az ingatlan-, valamint a bankszektorban szerzett vezetői tapasztalatokat. Az elmúlt években marketingvezetőként irányította és támogatta többek között a GTC Magyarország és a Biggeorge’s Holding kommunikációját. Korábban a MOL Csoportnál volt szenior marketingszakértő, illetve a Magyar Telekom márka- és reputációmenedzsment osztályát vezette.

Pályafutása alatt átfogó ismereteket szerzett többek között a márkaépítés, a digitális kommunikáció, az employer branding és a CSR-menedzsment területén. Dolgozott többek között a MOL Fresh Corner márka nemzetközi bevezetésén, vezetőként közreműködött a T-Mobile / T-Home Telekomra történő átmárkázásában, valamint Effie-zsűritagként és a Brand Festival programalkotó grémiumának tagjaként is értékes iparági tapasztalatokat szerzett.

Szakmai pályafutását a McCann-Ericksonnál és Young & Rubicamnál kezdte.

Új pozíciójában Novák Iringó az Indotek Group korábbi marketing és kommunikációs vezetőjét, Pintyőke Marcellt váltja.

A Új vezetővel erősít az Indotek Group bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új vezetővel erősít az Indotek Group

Vélemény, hozzászólás?