Új vezérigazgató a FrieslandCampina Hungária Zrt. élén

Új vezérigazgató a FrieslandCampina Hungária Zrt. élén olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Szecskó Ferenc tölti be a FrieslandCampina Hungária Zrt. vezérigazgatói posztját 2023.…

A teljes cikk itt olvasható:
Új vezérigazgató a FrieslandCampina Hungária Zrt. élén

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Szecskó Ferenc tölti be a FrieslandCampina Hungária Zrt. vezérigazgatói posztját 2023. augusztus 1-től.

A szakember 2011 óta tagja a FrieslandCampina vezetői csapatának, korábban a magyar leányvállalat kereskedelmi területét vezette, 2019 októberétől mostanáig pedig a romániai leányvállalat első számú vezetője volt. A jelenlegi vezérigazgató, Szautner Péter 2013 óta irányítja a FrieslandCampina Hungária Zrt.-t, emellett aktív szerepet vállalt szakmai szervezetek munkájában is a Felelős Élelmiszergyártók Szövetségének (korábban Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége) alelnökeként és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnökségi tagjaként és feldolgozói társelnökeként is tevékenykedett. Vezetése alatt a FrieslandCampina Hungária Zrt. a magyar élelmiszerpiac egyik legstabilabb, legkiszámíthatóbb, és a képviselt márkák szempontjából is az egyik legsikeresebb szereplőjévé fejlődött. Szautner Péter kiemelkedő színvonalú munkájának elismerését jelzi, hogy augusztustól a vállalatcsoport belga és francia piacokért felelős leányvállalatának vezérigazgatójaként folytatja pályafutását.

Szautner Péter

– Gratulálok Szautner Péternek új pozíciójához és sok sikert kívánok neki. Szakértelmének, elkötelezett munkájának és professzionális csapatának köszönhetően egy kiemelkedően teljesítő vállalat irányítását veszem át. A FrieslandCampina Hungária Zrt. márkái, mint a Pöttyös és a Milli fogalomnak számítanak a minőségi élelmiszerek piacán. Megtiszteltetés számomra, hogy ebben az építkezésben és a hozzá kapcsolódó üzleti értékteremtésben én is részt vehetek egy professzionális szakembergárda élén. – mondta Szecskó Ferenc vezérigazgató. 

A FrieslandCampina Hungária Zrt. a Pöttyös és a Milli márkák révén évtizedek óta magas minőségű magyar termékek gyártója. Mintegy 40 magyar tejtermelőtől évente 45 millió kilogramm tejet vásárol és dolgoz fel korszerű technológiával folyamatos minőségellenőrzés mellett. 

– Sok sikert kívánok Szecskó Ferencnek új munkakörében. Személyében a magyar termelők, kereskedő partnereink, az ágazat képviselői és nem utolsósorban a vállalat minden dolgozója felkészült és konstruktív, innovatív szemléletű partnerre találhatnak – hangsúlyozta a váltás kapcsán Szautner Péter távozó vezérigazgató. 

Tovább az eredeti cikkre: Új vezérigazgató a FrieslandCampina Hungária Zrt. élén

Vélemény, hozzászólás?