Új ügyféllel dolgozik a MITTE

Új ügyféllel dolgozik a MITTE olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A MITTE Communications felel a ConvergenCE ingatlanfejlesztő által nemrég megvásárolt Akadémia…

A teljes cikk itt olvasható:
Új ügyféllel dolgozik a MITTE

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A MITTE Communications felel a ConvergenCE ingatlanfejlesztő által nemrég megvásárolt Akadémia Business Center nevének és arculatának megújításáért. A Duna-parti irodaház Academia néven, kortárs arculati megoldásokkal születik újjá.

A Europa Capital és a ConvergenCE közös projektjeként megújul a Széchenyi rakpart, az Arany János utca és az Akadémia utca által határolt, korábban Akadémia Business Center néven ismert épület.

A ház arculata elsőként a név kapcsán módosult: az újrapozicionálás és az identitás átalakításának kezdő lépéseként Academia néven születik újjá. Az új elnevezés a korábbira utal, de az egytagú szóalakkal és a latin stílusú írásmóddal frissíti és klasszicizálja is azt, letisztult keretek közé helyezve a klasszikus és modern épületszárnnyal is rendelkező ingatlant.

Az új névhez társuló, a kortárs megjelenést az időtálló eleganciával ötvöző logót az épület címe – Akadémia utca 6. – inspirálta. Az “A6” rövidítést megjelenítő embléma két egyedi tervezésű, azonos formavilágú betűtípusból épül fel. Két tükrözött karakterével, valamint a logóban megjelenő arany színvilággal és szürkészöld háttérrel egyszerre szimbolizálja a ház tradicionális, XIX. századi és modern szárnyát. Az új név első és utolsó betűje a karakterek formai világának köszönhetően szintén megjelenik a logóban.

Az Academia jelenleg felújítás alatt áll, a helyszíni táblák és márkaelemek a munkálatok előrehaladtával fokozatosan cserélődnek.

A MITTE Communications a fenntartható építészet és design mellett elkötelezett ügynökség. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik kreatívipari és építőipari projektek brandépítésében és kommunikációjában.

A Új ügyféllel dolgozik a MITTE bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új ügyféllel dolgozik a MITTE

Vélemény, hozzászólás?