Két új okosmobillal bővül a Huawei kínálata

Két új okosmobillal bővül a Huawei kínálata olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Júliustól hazánkba is megérkezik a Huawei nova-szériájának két új okostelefonja, a…

A teljes cikk itt olvasható:
Két új okosmobillal bővül a Huawei kínálata

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Júliustól hazánkba is megérkezik a Huawei nova-szériájának két új okostelefonja, a magyar vevők július 8-tól vásárolhatják meg a HUAWEI nova Y70, majd július 18-tól a HUAWEI nova Y90-es modellt. A termékcsalád legújabb készülékei kiemelkedő tulajdonságok és funkciók sorát kínálják, beleértve a HUAWEI Edgeless FullView kijelzőt, a nova és a P50-es szériából ismert HUAWEI SuperCharge töltést, a 128 GB-os tárolókapacitást, valamint az innovatív fotós funkciókat.

Két új okostelefonnal bővíti magyarországi kínálatát a Huawei. A július 8-án érkező HUAWEI nova Y70 és a július 18-ától kapható HUAWEI nova Y90 esetében a praktikus funkciók mellett a készülékek megörökölték a nova szériára jellemző tetszetős külsőt, a gyártó emellett nagy hangsúlyt fektetett a zökkenőmentes felhasználói élményre, valamint a megbízható minőségre, így ötvözve a technológiát a divattal.

A HUAWEI nova Y70-et a gyártó 6,75 hüvelykes HUAWEI FullView kijelzővel szerelte fel, amely a magas, 90,26%-os kijelző-test aránynak köszönhetően több tartalmat jelenít meg szélesebb nézetben. Az új készülék intelligens sötétítéssel és e-könyv-móddal védi a felhasználók szemét, valamint szükség esetén csökkenti a képernyő fényerejét és a színhőmérsékletet.

A HUAWEI nova Y70 AI tripla kamerarendszerrel rendelkezik, amelynek része egy 48 MP-es (f/1,8 rekesznyílás) nagy felbontású főkamera, egy 120°-os 5 MP-es ultraszéles látószögű kamera és egy 2 MP-es mélységérzékelő kamera. A nagy felbontású főkamera az optimalizált Huawei algoritmusokkal csökkenti a zajt és növeli a dinamikatartományt, a 120°-os ultraszéles látószögű kamerának köszönhetően pedig több tartalom elfér egy felvételen. A mélységérzékelő kamera az újonnan kifejlesztett bokeh-algoritmussal pontosan meghatározza a téma távolságát és mélységét.

Az új okostelefonnal 8 megapixeles előlapi kamerájának köszönhetően részletgazdag szelfik készíthetők, akár bokeh-effektussal is, ezenfelül a Huawei saját fejlesztésű AI Szépség algoritmusa gondoskodik a testreszabott szépséghatásról a felhasználók jellemzői, például életkora és neme alapján. Mindemellett a készülék HDR háttérvilágítású képalkotási technológiája több részletet képes rögzíteni portrékról és tájképekről egyaránt.

A HUAWEI nova Y70 6000 mAh-s akkumulátora hosszú üzemidőt biztosít. A 22,5 W-os HUAWEI SuperCharge töltőnek köszönhetően rövidebb idő alatt feltölthető, így átlagos használat mellett elég hetente kétszer kell tölteni. A készülék másik hasznos jellemzője, hogy 5V/1A kimenettel rendelkezik, így vezetékes fordított töltéssel akár powerbankként is használható HUAWEI okosórákkal, okoskarkötőkkel és okostelefonokkal.

A HUAWEI nova Y70 4 GB-os telefonmemóriával rendelkezik, 128 GB-os tárolókapacitása pedig MicroSD-kártyák használatával 512 GB-ig növelhető. A készülék EROFTS szuper fájltömörítési technológiával is rendelkezik, amely minimalizálja a tárhelyhasználatot.

Az EMUI 12-vel felszerelt okostelefonon elérhető a HUAWEI MeeTime többhívásos funkció, amely akár tizenkét fél HD videóhívását teszi lehetővé.

A gyártó másik legújabb okostelefonját, a HUAWEI nova Y90-et 6,7 hüvelykes HUAWEI Edgeless FullView kijelzővel szerelték fel. A képernyő kávái mindössze 1,05 mm-esek, így a képernyő-test arány 94 százalékos. A nova Y90 kijelzője kényelmes olvasási élményt biztosít köszönhetően az olyan megoldásoknak, mint a képernyő elsötétítésének vezérlése, a szemkímélő- és e-könyv- módok.

A HUAWEI nova Y90 nagyfelbontású, 50 MP-es főkamerájának köszönhetően kiemelkedő éjszakai fényképezési képességekkel bír. Szuper éjszakai módban (Super Night Mode) a készülék világos és tiszta éjszakai felvételeket készít, így jobb képminőséget és több részletet biztosít: egy mesterségesintelligencia-alapú algoritmus dolgozik a zaj csökkentésén, a stabilitás növelésén és az éjszakai felvételek képtisztaságának javításán. Mozgó objektumok rögzítésekor hasznos funkció a HUAWEI nova Y90-ben található AI Pillanatkép, amely intelligensen felismeri a különféle helyzeteket, és valós időben érzékeli a kamera előtt mozgó emberek és tárgyak amplitúdóját. A fejlett algoritmus adaptívan állítja be a zársebességet, és azonnal rögzíti a gyors mozgású pillanatokat.

A főkamera mellett egy 2 MP-es mélységérzékelő kamera található, amely kiemeli a kép alanyát, míg a harmadik, 2 MP-es makrókamera a mikroszkopikus világ minden jól látható részletét rögzíti. Az okostelefon egy 8 MP-es előlapi kamerával is büszkélkedhet, amely a különleges funkcióknak – például a hátteret finoman elhomályosító bokeh-effektusnak köszönhetően új szintre emeli a szelfizést. A Huawei Beauty Mode 5.1 gondoskodik a simább bőrtónusról és a világosabb képekről.

A HUAWEI nova Y90 használható előlapi/hátlapi kettős nézetű videó módban, ahol az első és a hátsó kameraképek egyszerre jelennek meg a képernyőn. Videórögzítés közben az okostelefon lehetővé teszi a folytonos előlapi/hátlapi felvételt is, így zökkenőmentesen lehet váltani az első és a hátsó kamera között.

A HUAWEI nova Y90 5000 mAh-s akkumulátora biztosítja a készülék egész napos intenzív használatát. Az okostelefon 40 W-os HUAWEI SuperCharge töltőjének köszönhetően 2,3 órányi játékot tesz lehetővé a készülék 10 perces töltésével.

A HUAWEI nova Y90 128 GB-os tárhelyének köszönhetően a felhasználók kedvenc alkalmazásai, játékai vagy fájljai könnyedén tárolhatók. Az EMUI 12-vel felszerelt okostelefonon elérhető a HUAWEI MeeTime többhívásos funkció, amely akár tizenkét fél HD videohívását teszi lehetővé.

Emellett a HUAWEI nova Y90 személyi asszisztensként is használható: az okostelefonra mentett fájlokat a felhasználók számítógépükről is elérhetik és szerkeszthetik, legyen szó dokumentumok átdolgozásáról, kereséséről vagy tárolásáról.

Árak és elérhetőség

A HUAWEI nova Y70 Éjfekete, Kristálykék és Gyöngyfehér színekben, a HUAWEI nova Y90 pedig Éjfekete, Kristálykék és Smaragdzöld színekben lesz elérhető.

A HUAWEI nova Y70 ajánlott fogyasztói ára 79.990 Ft, a HUAWEI nova Y90-é 99.990 Ft.

A nova Y70 készülék vásárlásakor 2022. július 8. és július 31. között, a nova Y90 modell vásárlásakor pedig július 18. és július 31. között HUAWEI Band 7 okoskarkötőt is ad a gyártó. Az okostelefonok a Huawei webáruházában és a gyártó viszonteladó partnereinél érhetők el.

Fotó: Huawei

A Két új okosmobillal bővül a Huawei kínálata bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Két új okosmobillal bővül a Huawei kínálata

Vélemény, hozzászólás?