Új sorozattal szórakoztatja a gyerekeket a Boomerang

Új sorozattal szórakoztatja a gyerekeket a Boomerang olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Thomas, a gőzmozdony és barátai 1984 óta szolgálják Sodor szigetének lakóit.…

A teljes cikk itt olvasható:
Új sorozattal szórakoztatja a gyerekeket a Boomerang

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Thomas, a gőzmozdony és barátai 1984 óta szolgálják Sodor szigetének lakóit. Megjelentek már valódi vasútmodellekként, 3D-s animációban, most pedig 2D-s rajzfilmfigurákként elevenednek meg és a legkisebbekhez szólnak. A franchise a Boomeranghoz igazol, hogy itt mutatkozzon be legújabb sorozatuk.

A Thomas, a gőzmozdony 25. évadának is tekintett új sorozat, az All Engines Go eddig nem látott módon viszi képernyőre a gyerekek kedvenc gőzöseit, dízel- és villanymozdonyait. A már jól ismert eredeti flotta mellé olyan új szereplők érkeznek, mint Kana, a nagysebességű villamos mozdony, vagy Nia, a kenyai gőzös.

Az új széria minden eddiginél pörgősebb, játékosabb és színesebb lesz. Főhősünk továbbra is a nyolcéves kölyök gőzösként visszatérő 1-es pályaszámú Thomas, aki zöldfülű módjára szeretné megoldani a problémákat, így a gyerekek is jobban azonosulhatnak vele.

A többi mozdony karaktere is játékosabb lesz. Az egyik részben például zord, téli időjárás csap le Sodor szigetére. Thomasék azonban ahelyett, hogy megvárnák a sínekre zúduló hó eltakarítását, rámpaként használva ugratnak rajta! De kipróbálják, ki tud egyszerre elhúzni száz személyvagont, egyszer pedig azon versenyeznek, ki tud egyetlen nap alatt húsz teherszállítást véghez vinni.

Szereplők

Thomas – Már nem csak igazán hasznos mozdony szeretne lenni, hanem igazán szeretne szórakozni is! Nem a legnagyobb, nem is a leggyorsabb mozdony, de szorgalmával igyekszik a legtöbbet kihozni magából. Kreatív és vezető egyéniség, aki remekül irányítja a csapatmunkát.

Percy – Thomas legjobb barátja még mindig imádja a postát kézbesíteni. Annyira ez a kedvenc feladata, hogy néha azt játssza, ő a Mikulás, aki ajándékokat kézbesít. Időnként túlságosan hajtja a kíváncsiság, ilyenkor meglesi a csomagok tartalmát.

Kana – A nézők a korábbi évadokból már megismerhették Kenjit, a nagysebességű japán mozdonyt, most pedig az ő unokahúga, Kana érkezik Sodorra. Thomas eleinte féltékeny volt a gyorsaságára, ám hamar rájött, milyen jól jön egy szélsebes barát. Nem meglepő, hogy Kana szeret versenyezni a többiekkel.

Nia – A világjáró Nia Kenyából érkezett Sodorra. Színpompás megjelenése a személyiségét is tükrözi. Nia szereti a kalandokat, az újdonságokat, a zenét és rendszeresen ritmusra pöfög. Remek terveket eszel ki és ezek segítségével a többi mozdony hatékonyan oldja meg a feladatokat.

Diesel – A bajkeverő dízelmozdony visszatért, ám mivel ő is megfiatalodott, már nem gonosztevő, ugyanakkor még sokszor bosszúságot okoz a gőzösöknek. Thomas helyébe szeretne lépni, mert szerinte ő az igazi 1-es számú mozdony.

Epizódok

Amikor Thomasnak és Dieselnek ugyanazt a rakományt kell leszállítania Whiff újrahasznosítójába, Thomas azt javasolja, felezzék el, Diesel viszont versenyt csinál a feladatból.

Amikor Percynek egy este új izzót kell vinnie a világítótoronyba, Thomas javaslatára kémesdit kezdenek játszani, hogy Percy ne féljen a sötétben.

Thomas akadálypályát épít a barátainak, de kedvét szegi, hogy nem az ő szabályai szerint játszanak.

Thomas megígéri a kocsijainak, Annie-nek és Clarabelnek, hogy háborítatlanul át tudja őket vinni Sodoron, amíg alszanak, de hamar rájön, hogy ez sokkal nehezebb lesz, mint gondolta.

Amikor Kana meghibásodik munka közben, Thomas megmutatja neki, hogy néha nem baj, ha lelassít a mozdony.

Thomasé a megtiszteltetés, hogy elvigye a sárkányt a középkori vásárra, de mindenki más is húzni akarja.

Miután kölcsönkérte Percy szerencsehozó csengőjét egy veszélyes fuvarhoz, Thomas óvatlanul elveszíti azt a bányában.

A Thomas, a gőzmozdony új részei június 20-ától mindennap 15:00-kor, ismétlés mindennap 7:30-kor a Boomerangon.

A Új sorozattal szórakoztatja a gyerekeket a Boomerang bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új sorozattal szórakoztatja a gyerekeket a Boomerang

Vélemény, hozzászólás?