Új sorozatokkal indítja a tavaszt az RTL

Új sorozatokkal indítja a tavaszt az RTL olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Vadonatúj sorozatok, fordulatos telenovella és ünnepi filmdömping – ezzel készültek az…

A teljes cikk itt olvasható:
Új sorozatokkal indítja a tavaszt az RTL

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Vadonatúj sorozatok, fordulatos telenovella és ünnepi filmdömping – ezzel készültek az RTL Magyarország csatornái márciusra. Folytatódnak az egyre izgalmasabb UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga élő közvetítései is.

Március 19-től vadonatúj szitkom debütál az RTL Klubon. A szombat esténként 20.00 órától jelentkező A Séf meg a többiek főbb szerepeiben Schneider Zoltán, Jéger Zsombor és Dobos Evelin látható. A jókedvet és a fergeteges hangulatot tovább fokozza, hogy az RTL Klub nagysikerű sorozata, A mi kis falunk hatodik évada március 19-től szombat esténként 20.30-tól vadonatúj epizódokkal folytatódik. A közönségkedvenc sorozat legújabb évadának első epizódja már a televíziós premiert megelőzően, szombat reggeltől elérhető az RTL Most+ platformon.

Március 25-én országos televíziós premierként érkezik az RTL Klubra A sors könyvei című brazil telenovella. A minden hétköznap 15.30-kor képernyőre kerülő sorozat főszerepében a mindig elfoglalt és önmagára kevés időt és figyelmet fordító Paloma látható, akit végül egy egészségügyi vizsgálat késztet arra, hogy egyik napról a másikra szemléletet és életmódot váltson: kiderül ugyanis, hogy súlyos beteg és mindössze hat hónapja van hátra. Az újabb váratlan és meglepő fordulatok egy különleges barátság kezdetét is jelentik számára, és ez a nem mindennapi kapcsolat hívja fel Paloma figyelmét a pillanat jelentőségére, az élet apró örömeinek értékelésére. A lebilincselő telenovellából természetesen nem hiányozhat a szerelem és a szenvedély sem.

Az RTL Klub a március 15-i hosszú hétvégén olyan filmekkel várja a nézőket, mint például A szépség és a szörnyeteg Emma Watsonnal és Luke Evans-szel a főszerepben, az Aranyhaj és a nagy gubanc, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével, vagy a magyar akció-vígjáték, a Pesti balhé szintén parádés szereposztással.

Az RTL Klub a márciusi hétvégéken olyan filmekkel jelentkezik, mint Gerard Butler izgalmas thrillere, a Greenland – Az utolsó menedék, a Marvel-univerzum filmjei közül a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték, vagy a Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Walters Lili, valamint Bödőcs Tibor főszereplésével készült vígjáték, a Drakulics elvtárs.

A Cool két vadonatúj, Magyarországon még nem látott sorozatot hoz a nézőknek márciusban. A többek között a Fekete Párducból és A hobbit-filmekből ismert Martin Freeman főszereplésével készült A rendfenntartó (The Responder) március 13-tól három napon át 22.00 órától dupla epizódokkal látható majd a csatornán. A vadonatúj, 2022-es sorozat középpontjában a liverpooli sürgősségi alakulat egyik munkatársa áll. A krízishelyzetben lévő, erkölcsi problémákkal küzdő rendfenntartó intenzív éjszakai műszakban dolgozik nap mint nap, miközben magánéletében és szakmailag is a túlélésért küzd.

Március 16-tól hétköznap esténként 22.00-kor látható a Bírónő, kérem! (All Rise) első évada a Cool-on. Az amerikai sorozat – amely szintén országos premier – betekintést nyújt egy Los Angeles-i bíróságon dolgozó bírák, ügyvédek, hivatalnokok, bírósági végrehajtók és nyomozók izgalmas életébe.

 

A Cool nézői a március 15-i hosszú hétvégén többek között Anne Hathaway-jel találkozhatnak a Neveletlen hercegnő első és második részének címszerepében. Emellett szombat esténként élőszereplős Disney-filmekkel várja a csatorna a nézőket márciusban. Jön Az oroszlánkirály és a Mulan, valamint a családi animációs Disney-film, a Vaiana.

A Film+ is kihagyhatatlan kasszasikereket kínál az ünnepi hétvégén: jön az Aquaman Jason Momoával, valamint a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül Chris Hemsworth főszereplésével. Emellett a hónap minden szombatján a legendás A Karib-tenger kalózai filmsorozat repíti Jack Sparrow varázslatos világába a nézőket.

Az RTLII-n március 27-től vasárnap esténként három vadonatúj epizóddal jön a Showder Klub Bemutatja. Felvezetésként a premier első két hetében rögtön két különleges stand-up tehetségkutató adással indul a műsor, amely a „Félőrültek éjszakája” címet kapta.

Mindeközben az RTL+-on, illetve az RTL Most+ prémium digitális platformján egyre nő a tét, hiszen az egyenes kieséses szakasszal folytatódik az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga kupasorozat közvetítése.

A Új sorozatokkal indítja a tavaszt az RTL bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új sorozatokkal indítja a tavaszt az RTL

Vélemény, hozzászólás?