Új sorozatokkal erősít az HBO Max

Új sorozatokkal erősít az HBO Max olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A hónapban érkezik a várva várt Vészhelyzet, a Kaliforniába jöttem, az…

A teljes cikk itt olvasható:
Új sorozatokkal erősít az HBO Max

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A hónapban érkezik a várva várt Vészhelyzet, a Kaliforniába jöttem, az ALF, a Luther és a Downton Abbey sorozatok összes évada. A klasszikusok friss premierekkel is készül a csatorna.

Július 1.

Birdgirl – 1 évad, összes rész

Judy Ken Sebben, azaz Birdgirl szedett-vedett bűnüldöző csapatot ránt össze Birdteam néven. Küldetésük: helyrehozni az előző generáció veszélyes hibáit, és megfékezni a világ megmentését célzó saját, balul elsült termékeik által keltett káoszt.

 

Ki lesz az új Magic Mike? (Finding Magic Mike) – 1. évad

A Magic Mike-franchise és az élő show-k mögött álló producerek bábáskodásában egy izgalmas és szexi sorozat érkezik, amely férfiak egy csoportját alakítja át valódi Magic Mike-okká.

 

Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air) – 1-6. évad, összes epizód

A philadelphiai belvárosi tinédzsert, Willt Kaliforniába küldik gazdag rokonaihoz abban a reményben, hogy ott majd kikupálják és átadják neki a helyes régimódi értékrendet.

 

The Little Drummer Girl – 1. évad

Mikor egy palesztin bérgyilkos prominens izraeli célpontokra kezd vadászni, a Moszad egy fiatal angol színésznőt bíz meg azzal, hogy épüljön be a terrorista sejtbe. A legjobb színésznői képességeire lesz szüksége, miközben az élete folyamatos veszélyben forog.

 

Július 2.

Rubi Szivárványiában (Rainbow Ruby) – 1. évad

Rubiéknál mindig történik valami kisebb dolog, ami az egyes epizódok főcselekményéhez kapcsolódó kisebb dolog, mielőtt Rubi macijának, Csokinak a mellkasán levő rubin világítani és zenélni kezd.

Július 3.

Szörny-öböl (Monster Beach) – 1. évad

A Szörny-öböl egy testvérpár, Jan és Dean kalandjairól szól. Egy véget nem érő nyarat töltenek a szigeten, és jól érzik magukat bácsikájuk és egy csapat jópofa szörnyeteg társaságában. Új barátaikkal száguldoznak, lerántják a leplet egy szörflegendáról, és nem hagyják, hogy rosszfiúk közbeszóljanak. Az Öböl szórakoztatóbb a szokványos üdülőknél. Az élet kész kaland, ha a barátaink huncut szörnyek.

Július 4.

Luther – 1-5. évad

Luther (Idris Elba) a sorozatos elkövetéseket vizsgáló nyomozati csoport tagja ösztönös, öntörvényű zsaru. Az első évadban összeakad a gyilkos lánnyal, és egymás nyomába szegődnek. Lassan nem tudni, melyikük a vadász és melyik az áldozat.

Július 6.

Intergalactic – 1. évad

Az izgalmas sci-fi sorozatban egy fiatal rendőrt tévesen elitélnek. A börtönbe való úton az űrhajón lázadás tör ki és a rabok átveszik az irányítást. A fiatal rendőr kénytelen csatlakozni hozzájuk, hogy túléljék a veszélyekkel teli űrutazást.

 

Július 7.

Gyilkosság a nyaralóban – Az igazság nyomában (Murder at the Cottage) – 1. évad

1996-ban, két nappal karácsony előtt a nyugat-corki Schullban található nyaralójában brutálisan meggyilkolták Sophie Toscan du Plantier televíziós producert.

 

Július 9.

Végtelen vonat (Infinity Train) – 2. évad

Ebben az animációs sorozatban az utasok, miután felszállnak egy rejtélyes, inter-dimenzionális vonatra, bizarr világokba lépnek be, rejtvényeket oldanak meg és szörnyekkel küzdenek meg, hogy hazajuthassanak.

Június 10.

ALF– 1-4. évad + ALF Karácsonyi különkiadás

Egy átlagos család rendkívüli dolgokba keveredik, miután a garázsuk tetején landol Alf, az űrlény, aki hamarosan családtaggá válik.

Július 11.

Hausen – 1. évad

Június 13.

Három elfoglalt Debra (Three Busy Debras) – 2. évad

A sorozat három, az őrület határán álló háziasszony szürreális mindennapjait mutatja be. Mindhármukat Debrának hívják, és a jómódú kertvárosban, a Connecticut állambeli Lemoncurdban élnek.

Tuca és Bertie – 3. évad

Animációs vígjátéksorozat két madárról, akik legjobb barinőkként egy bérházban élnek: Tucáról, a pimasz tukánról és Bertie-ről, a szorongó énekes rigóról, valamint Bertie barátjáról, Speckle-ről, az optimista vörösbegyről.

Június 14.

A tolvaj, a felesége és a kajak (The Thief, His Wife and the Canoe) – 4 részes minisorozat

Anne és John Darwin rendkívüli , valós eseményeken alapuló története egy biztosítási csalásról, amelynek során megtévesztették a világot, a családjukat és barátaikat: John ugyanis megrendezte a saját halálát, hogy elkerülje a csődöt.

 

Július 15.

Bezzegszülők (Breeders) – 3. évad

Ebben az őszinte és megalkuvást nem tűrő vígjátékban Paul és Ally teljes állássalrel, idősödő szülőkkel, jelzáloggal, a kapcsolatukban bekövetkező zűrzavarokkal, valamint kisgyermekeik, Luke és Ava nevelésének nem irigylendő kihívásaival bajlódnak.

Az út lefelé (The Way Down: God, Greed, and the Cult of Gwen Shamblin) – 5 részes dokusorozat

Az ellentmondásos Remnant Fellowship Church és vezetője, Gwen Shamblin Lara diétaguru története. Miután hírnevet szerzett, Lara egyházat alapított, amelyet állítólagos szektaszerű gyakorlatai miatt hamar visszaélésekkel vádoltak meg.

Június 16.

DC Super Hero Girls – 2. évad

A világ talán úgy ismeri őket, mint Wonder Woman, Supergirl és Batgirl, de életünk nem tipikus tinédzserként élve, sokkal nagyobb gondjuk és problémájuk is van, minthogy megvédjék a Metropolis lakóit. Végül is, tininek lenni elég nehéz. De ha ezekhez a nehészségekhez még szupererő és titkos személyiség társul, a dolgok sokkal bonyolultabbak tudnak lenni, mint ahogy azt el tudnánk képzelni.

Július 17.

Vészhelyzet (ER) – 1-15. évad

A provokatív sorozat egy városi kórház sürgősségi osztályán uralkodó káoszt és elkötelezett orvosainak életét mutatja be.

Mása ijesztő meséi (Masha’s Tale) – 1. évad

Mása, a kedves kislány rájön a gyerekek legfőbb problémájára: az összes félelem csak a képzeletünkben él. Mása megtanítja a gyerekeket arra, hogyan győzzék le a félelmüket, bármilyen félelemről is legyen szó, és ennek példázatául mindig elmond egy-egy történetet. Mása érthetően elmagyarázza a különböző gyermekkori félelmek okait, és megtanítja, hogyan kell kezelni őket. Mindegyik epizód egy szörnyen színes történet, varázslatosan bájos karakterekkel, Grieg és Csajkovszkij ihlette zenével.

Július 20.

A gyűrű útja (Adventure of the Ring ) – 1. évad

Történet egy metrón elveszett gyűrűről, ami 7 különböző személyhez kerül, így 7 romantikus sztorit sző egybe. A gyűrű keresése alatt a tulajdonosa, Huang Yi-Zhi áttekinti barátnőjével, Lisa Lee-vel öt éve tartó kapcsolatát.

 

Július 21.

A takarítónő (The Cleaning Lady) – 1. évad

Egy kambodzsai doktor Amerikába érkezik a fia orvosi kezelése miatt. Amikor a rendszer hibázik, a nő a szervezett bűnözés takarítónőjeként kezd dolgozni, ahol az intelligenciáját kell használnia, hogy utat törjön magának az alvilágban.

Napa völgy királyai (The Kings of Napa) – 1. évad

A sorozat a gyönyörű, mesebeli kaliforniai Napa-völgyre fókuszál, egy borászatra, amely a sokak által irigyelt King család tulajdonában van, akiket a gazdagságuk és társadalmi helyzetük a dizájnmagazinok és társasági oldalak címlapjára repített.

 

Szinte repül (Almost Fly) – 1. évad

Németország, 1990. Amikor három, nagy álmokat kergető osztálytárs egy közeli amerikai hadibázison megismerkedik a hip-hop műfajjal, minden megváltozik.

 

Július 23.

Tapsi Hapsi és barátai – 2.évad

Pocoyo – 4. évad

Július 24.

Ősember (Genndy Tartakovsky’s Primal) – 2. évad 1-2. rész

Az Ősember főhőse egy barlanglakó az evolúció hajnalán, és egy dinoszaurusz a kihalás szélén. Egy tragédia összeköti őket, és ebben az erőszakos, ősi világban valószínűtlen kötelékük válik a túlélés egyetlen reményévé.

Július 25.

Downton Abbey – 1-6. évad, összes rész

A nagy sikerű kosztümös drámasorozatot Julian Fellowes Oscar-díjas író írta és rendezte, egyik fő karaktere az Oscar-díjas Maggie Smith, aki egy Edward-kori, vidéki angol ház özvegy grófnőjét alakítja. A sorozat a Crawley család és a nekik dolgozó szolgálók életét mutatja be 1912-től kezdődően, de még azelőtt, hogy az évszázados hagyományok utolsó maradványait is megsemmisítette volna a világháború és a modern kor. A nagy neveket felvonultató szereplőgárda soraiban Hugh Bonneville és Elizabeth McGovern is szerepel.

Július 27.

Riviéra – 1-3. évad

családi dráma, műkincsrablás, gyilkosság, hazugság. Az új sorozat főbb szerepeiben Julia Stiles és Lena Olin.

 

Július 30.

Delphine: Az eltitkolt hercegnő (Delphine: The Secret Princess) – 3 részes dokusorozat

A fantasztikus, régóta várt háromrészes Delphine: Az eltitkolt hercegnő című sorozatban a szász-koburgi Delphine hercegnő most először mondja el saját maga egyedülálló élettörténetét.

Doll és Em (Doll and Em) – 1. évad

Egy hollywoodi színésznő felfogadja gyermekkori barátnőjét, hogy legyen a személyi asszisztense, miközben Los Angelesben forgat egy filmet.

 

George Carlin: Amerikai álom (George Carlin’s American Dream) – 2 részes dokusorozat

Carlin fél évszázadon átívelő karrierje alatt folyamatosan fejlődött, humora pedig egészen a 2008-as haláláig pengeéles maradt. A dokumentumfilm bemutatja a kulturális kaméleont, akire minden idők legbefolyásosabb stand up komikusaként emlékezünk.

Malory Towers – 2. évad

A Malory Towers Enid Blyton népszerű regényei alapján készült, 13 fél órás részből álló drámasorozat, amely a háború utáni Nagy-Britanniában játszódik. A cornwalli part napsütötte szikláin magasodó Malory Towers bentlakásos leányiskola védett kis édenkert tele energiával, vidámsággal… és rejtéllyel. A 12 éves Darrell az Északi Torony egyik legújabb lakója. Kalandról és függetlenségről szőtt álmai valóra válnak, amikor a Malory Towers minden várakozását felülmúlja, ám Darrell hamar rájön, hogy a saját magával szemben állított elvárásoknak nehezebb eleget tennie. Az éjféli lakomák, lacrosse-meccsek, vidám piknikek és rejtélyes kísértethistóriák közepette az iskola diákjainak egyetlen unalmas percük sem lehet.

 

A dátumok az HBO tájékoztatása szerint még változhatnak.

A Új sorozatokkal erősít az HBO Max bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új sorozatokkal erősít az HBO Max

Vélemény, hozzászólás?