Új sorozatokban térnek vissza a Cartoon Network sztárjai

Új sorozatokban térnek vissza a Cartoon Network sztárjai olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Hanna-Barbera Studios Europe-ban (HBSE) megkezdődtek a Pindúr pandúrok és a…

A teljes cikk itt olvasható:
Új sorozatokban térnek vissza a Cartoon Network sztárjai

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Hanna-Barbera Studios Europe-ban (HBSE) megkezdődtek a Pindúr pandúrok és a Fosterék háza képzeletbelli barátoknak új sorozatainak munkálatai. Az Emmy-díjas producer-rendező Craig McCracken tér vissza, hogy újra életre keltse két sikersorozatát. McCracken 1992-ben kezdte karrierjét az eredeti Hanna-Barbera stúdiónál.

A Cartoon Network Studiost, a Warner Bros. Animationt és a Hanna Barbera Studios Europe-ot igazgató Sam Register a projektek kapcsán így nyilatkozott: „Craig visszatérése a Hanna-Barberához olyan lehetőség, amit nem hagyhattunk ki. Páratlan humorából és fantáziájából született annak idején két legnagyobb munkája, a Pindúr pandúrok és a Fosterék háza képzeletbelli barátoknak, és már alig várjuk, hogy ezek a rajzfilmek a H-B új kínálatának részesei legyenek.”

A Pindúr pandúrok rebootja egyszerre hozza vissza és bővíti ki az eredeti sorozat világát. Sziporka, Puszedli és Csuporka már jól ismert és új ellenségekkel szállnak szembe. Az eredeti széria 1998-ban mutatkozott be a Cartoon Networkön, két Emmy-díjat és a nézők szeretetét bezsebelve a 78 epizód során. A Pindúr pandúrok három szupererős, egyben szupercuki bűnüldöző kislány kalandjait követi, akik lefekvés előtt megmentik Bogárfalva városát és a világot.

A közönségkedvenc Fosterék háza képzeletbelli barátoknak új szereplőgárdával, óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló sorozatként tér vissza. Ám az új képzeletbeli barátok kora senkit ne tévesszen meg: ugyanolyan bolondosak és játékosak lesznek, mint az eredeti karakterek. Az eredeti sorozat a hat évad, 79 epizód alatt számos kritikus elismerését hozta el, és hat Emmyvel díjazták. Az Entertainment Weekly értékelése szerint a Fosterék háza a Cartoon Network valaha volt egyik legjobb rajzfilmsorozata.

Sarah Fell, a Hanna-Barbera Studios Europe gyerekeknek és családoknak szóló animációkért felelős igazgatóhelyettese felügyeli a két visszatérő sorozat fejlesztését a stúdiónál, amely jelenleg A daliás Ivandoe herceg kalandjai folytatását, a Gumball csodálatos világa-filmet és annak új sorozatát készíti az HBO Max és a Cartoon Network számára. Nemrég azt is bejelentették, hogy a H-B a Flúgos futam új stop-motion sorozatán is dolgozik, Gézengúz Gusztival és Mardellel a főszerepben.

A Új sorozatokban térnek vissza a Cartoon Network sztárjai bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új sorozatokban térnek vissza a Cartoon Network sztárjai

Vélemény, hozzászólás?