Új programot indít az Alza

Új programot indít az Alza olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az Alza.hu egy egyedülálló tagsági programot vezet be AlzaPlus+ néven. A…

A teljes cikk itt olvasható:
Új programot indít az Alza

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az Alza.hu egy egyedülálló tagsági programot vezet be AlzaPlus+ néven. A program rendkívül kedvező éves vagy havi átalánydíj ellenében ingyenes kiszállítást biztosít a vásárlóknak több mint 6000 átvételi pontra, csomagautomatába még a legalacsonyabb összegű megrendelések esetén is.

A tagság minden ügyfél számára elérhető, magánszemélyek és céges vásárlók részére egyaránt, a korábbi vásárlásaiktól teljesen függetlenül. Az aktiválás gyors és egyszerű. A weboldalon történő vásárláskor egyszerűen a kosárba kell tenni az AlzaPlus+ előfizetést is, kiválasztva, hogy havi vagy éves rendszerességgel kívánunk-e fizetni. Egy másik lehetőség, ha közvetlenül a programot bemutató oldalon igényeljük meg az AlzaPlus+ szolgáltatást. A sikeres aktiválás után a vásárlónak az előfizetés időtartama alatt többé nem kell szállítási díjat fizetnie az átvételi pontokra és csomagautomatákba történő kiszállításért.

„Az AlzaPlus+ révén az online vásárlás mindenki számára hozzáférhetőbbé válik. A szolgáltatás keretében havonta egy presszókávé áráért mindenki korlátlanul élvezheti a széles termékválaszték, a versenyképes árak és a gyors kiszállítás előnyeit még a kisebb bevásárlások esetében is. Az AlzaPlus+-nak köszönhetően a vásárlók mind a szállítási költségeket, mind az üzletekbe való utazással járó időt és kiadásokat megspórolják. Ráadásul az Alza „Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled” szolgáltatása révén a szállítási idő is hihetetlenül lerövidült – ha például este észrevesszük, hogy elfogyott a fogkrém vagy kimerültek az elemek a távirányítóban, elegendő néhány kattintás, és másnap reggel már ki is vehetjük a megrendelt termékeket a legközelebbi AlzaBoxból. A kiszállítás pedig az AlzaPlus+ programnak köszönhetően ingyenes. Az AlzaPlus+ tehát egyedülálló lehetőséget kínál a családi költségvetés megkímélésére is a mai nehéz időkben” – – mondta Forrás Ákos, az Alza.hu country menedzsere.

Az AlzaPlus+ segítségével az ügyfelek rendszeresen egyedi kedvezményekhez jutnak hozzá. Forrás Ákos az exkluzív akciókkal kapcsolatban a következőket teszi hozzá: „Ezek az ajánlatok azon elkötelezettségünket tükrözik, hogy tagjainknak a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsuk. Az AlzaPlus+ segítségével nem csak pénzt takaríthatnak meg, hanem számos előnyhöz és különleges ajánlathoz is hozzáférhetnek, amelyeket rendszeresen frissítünk, hogy ügyfeleink a lehető legjobban élvezhessék a vásárlás kalandját. Mindenkit arra biztatok: ne habozzanak, csatlakozzanak az AlzaPlus+-hoz, és vásároljanak többet olcsóbban!”

A Új programot indít az Alza bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új programot indít az Alza

Vélemény, hozzászólás?