Új pozícióban folytatja Katona Andor

Új pozícióban folytatja Katona Andor olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Július 1-jétől kiemelt kreatív producerként folytatja pályafutását a TV2-nél Katona Andor.…

A teljes cikk itt olvasható:
Új pozícióban folytatja Katona Andor

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Július 1-jétől kiemelt kreatív producerként folytatja pályafutását a TV2-nél Katona Andor. A televíziós szakember nevéhez olyan sikeres műsorok fűződnek, mint a Farm VIP és az Ázsia Expressz, a jövőben feladatai közé tartozik majd a kreatív producerek munkájának összefogása, valamint a Kreatív és Gyártási Igazgató, Ökrös Gergely munkájának támogatása.

Katona Andor 2008-ban végzett az ELTE Bölcsészettudományi Karán, magyar nyelv és irodalom szakon. 2008-tól tíz éven át az RTL Magyarország munkatársa volt. Karrierje a bulvárhírek világából indult , majd több, nagyszabású élő műsorban (Való Világ, X-Faktor) vett részt szerkesztőként. Az évek során továbbfejlesztette szakmai tudását, és olyan műsorok főszerkesztője lett, mint az X-Faktor, a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Survivor.

A TV2-höz 2018-ban csatlakozott és azóta olyan how-k létrehozásában működött közre sikeresen mint például a Farm VIP, vagy az Ázsia Expressz, de a nevéhez fűződik több Oscar-díj közvetítés is. Az Oláh Ákossal közösen készített Farm VIP 2021-ben elnyerte a legjobb reality műsornak járó elismerést a Televíziós Újságírók Díjátadóján. Ebben a kategóriában ez volt a TV2 első díja.

„Nagyon hálás vagyok a lehetőségért. Azt gondolom, hogy a TV2 jelenlegi kreatív csapatában rengeteg potenciál van. Azon leszek, hogy munkámmal még inkább elősegítsem a kreatív igazgató és a programigazgató munkáját, valamint hogy a piaci pozíciónkat még inkább megerősítsük” – nyilatkozta kinevezése utána Katona Andor.

A Új pozícióban folytatja Katona Andor bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új pozícióban folytatja Katona Andor

Vélemény, hozzászólás?