Új napi reality érkezik a TV2-re

Új napi reality érkezik a TV2-re olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Új műsorral erősít a TV2, a Párharc című, naponta jelentkező realityben…

A teljes cikk itt olvasható:
Új napi reality érkezik a TV2-re

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Új műsorral erősít a TV2, a Párharc című, naponta jelentkező realityben sztárpárok versenyeznek egymással, valamint az idővel a fődíjért, és a legextrémebb fizikai erőpróbákon próbálják meg leküzdeni félelmeiket és korlátaikat. A produkció műsorvezetője Stohl András lesz.

A szerb licencen alapuló formátumban kiélezett versenyhelyzet és kiszámíthatatlan, fordulatokkal teli történet garantálja a folyamatos izgalmakat. A műsorban szereplő pároknak minden ciklusban egy bátorságpróbán és egy összecsapáson kell megmérettetniük, amelyeket szavazás követ, a ciklusok végén pedig párbaj keretében esnek ki.

A műsorban nyolc páros száll harcba: Kulcsár Edina tartalomgyártó, üzletasszony és Varga Márk G.w.M rapper, akik a Párharc előtt még sosem szerepeltek együtt párként televíziós műsorban. Gáspár Evelin és szerelme, Varga Attila, építési vállalkozó, akik több, mint egy éve vannak együtt, és Evelin úgy érzi, Attilában végre megtalálta az igazit.

Varga Viktor énekes, és Zsembera Liliána táncművész. Igazi művészlelkek, a hosszútávú összezártság meglepő dolgokat hoz majd ki belük. Viktor spirituális és életvezetője Lilinek, mióta együtt vannak a lány számára kinyílt a világ. Chris Tanoh „Csoki”, akit a Ninja Warriorból is ismerhetnek a nézők, és Egedi Hedda. Ők az egyik legtemperamentumosabb páros, viharosan és szélsőségesen élnek meg mindent, folyamatosak a viták körülöttük. Sok meglepetésre számíthatunk tőlük az adások során. Heatlie Dávid zenész, énekes és felesége, Heatlie Dóra, akiket nemrég a Drágám, add az életed! című műsorban láthattak együtt a tévénézők. Aryee Claudia Dedei „Tücsi” influencer, és Sofron István a Magyar Jégkorong Válogatott tagja. Korábban láthattuk őket a Love Bistroban, de érdekes lesz, hogy a kettejük közti személyiségbeli különbségek miatt mit hozhatnak majd ki belőlük a játékok.

Megméretteti magát Monoki Lehel, az Exatlon All Stars műsorvezetője és Gyenesei Leila öttusázó is. Mindkettőjükben nagy a versenyszellem, Leila viszont tudja élvezni magát a játékot is, ellentétben Lehellel, akinek a győzelem az egyetlen alternatíva. Mellettük harcba száll Gaál Noémi időjárás-jelentő műsorvezető és Bán Tamás marketing szakember is. Talán ők lesznek azok, akik jellemükből adódóan majd a legjobban ellenpontozzák a többi pár szeleburdiságát.

„A Párharcban a játékosok többféle szempontból is tesztelik magukat. Ez egy komoly verseny és vetélkedő egyben, ami gyakorlatilag egy nagy párkapcsolati teszt. A műsor leginkább arra világít rá, hogy mennyire tudnak extrém helyzetekben együttműködni. A párok egy villában élnek, és különböző játéktípusokon vesznek részt, ciklusokra osztva. A műsorfolyam alatt az eleinte békés és összetartó társaság egyre kiélezettebben küzd egymás ellen, taktikáznak, szövetségeket kötnek. Nagyon izgalmas látni, hogy ki mit hajlandó megtenni a győzelemért! Ez tulajdonképpen egy klasszikus reality, de itt a lényeg, hogy egy pár mennyire tud együtt jól játszani. Ez egy nagy közös játék, amiben sok minden megengedett. A műsorvezető Stohl András, aki egyrészt ott van a játékosokkal a különböző kihívásokban, illetve bejár hozzájuk a villában, ahol például az eredményhirdetések alkalmával a legnagyobb meglepetéseket okozza a versenyzőknek. De ő bonyolítja a szavazásokat is, mikor kiderül, hogy ki a párbajellenfele az adott körben legrosszabbul teljesítőknek. A Párharc egy látványos, kalandos, nagyon erőteljes fizikai és lelki kihívásokkal teli a játék, tele kiszámíthatatlan, meglepő fordulattal. Utóbbira tökéletes példa, mikor Gáspár Evelin és szerelme, Varga Attila a bentlévők legnagyobb meglepetésére váratlanul megérkeznek a villába” – mondta el Rubin Kristóf, a műsort gyártó cég, a Free Monkeys Production tulajdonosa és kreatív producere.

A Új napi reality érkezik a TV2-re bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új napi reality érkezik a TV2-re

Vélemény, hozzászólás?