Új munkavállalókkal duplázna a Kifli.hu

Új munkavállalókkal duplázna a Kifli.hu olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A startupból rohamtempóban fejlődő cég idén is kétszeres növekedést tervez, ahogy…

A teljes cikk itt olvasható:
Új munkavállalókkal duplázna a Kifli.hu

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A startupból rohamtempóban fejlődő cég idén is kétszeres növekedést tervez, ahogy az a múlt évben is történt. Ehhez legalább 160 új kollégát szeretne szerződtetni minél gyorsabban és mindezt erős fizetési ajánlatokkal teszi vonzóvá.

Három nyitott pozícióra keresik a lelkes munkavállalókat: raktári dolgozókat bruttó 457.000 Ft, a targoncavezetőket bruttó 537.000 Ft, a műszakvezetőket bruttó 781.000 Ft kezdőfizetéssel, mindhárom műszakpótlékkal együtt elérhető garantált kezdő fizetés, ami 20%-os átlagos növekedés a tavalyi bérekhez képest.

A nyolc órát három műszakban lehet ledolgozni, a műszakok rugalmasan kezdődnek és annyira komolyan veszik a dolgozói visszajelzést is, hogy januárban a kérésükre változtattak is ezen.

A Kifli biztos benne, hogy magasan az átlag feletti béreket kínál. A béreken túl pedig cafeteriával és Kiflis vásárlásokból jóváírt 10%-al is támogatja a munkavállalókat. Ráadásul az előléptetésre sem kell évtizedekig várni, a Kifli.hu folyamatosan lehetőséget ad a fejlődésre.

“Munkaközvetítő ügynökségen keresztül kezdtem a Kifli inbound részlegén dolgozni tavaly februárban. A munkám a beérkező áru átvétele volt. A folyamatot gyorsan átlátva és elsajátítva egy idő után már én oktattam az újonnan érkezőket, és nemrég a Kifli saját dolgozója lettem, már inbound coordinator munkakörben. A változás stabilabb megélhetést és több fizetésen túli juttatást is hozott magával, valamint lehetőségem van a gyors fejlődésre, máris új pozícióra képeznek ki. A munka tempója szédítő, de én szeretem a sebességet” – mondta el Bondor Cintia, a Kifli.hu inbound koordinátora.

A Új munkavállalókkal duplázna a Kifli.hu bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új munkavállalókkal duplázna a Kifli.hu

Vélemény, hozzászólás?