fbpx
Biró Benjamin

Biró Benjamin

Újságíró és író vagyok. Irodalmi tevékenységemet megelőzően a logisztika területén vettem részt belső-kommunikációs programok kidolgozásában és szervezésében. Ezeket az éveket is végigkísérte az írás iránti vonzódásom, majd elvégeztem a Magyar Újságírók Országos Szövetségének magazin-újságírói tanfolyamát. Azóta több nyomtatott és online magazinnak írok szabadúszó újságíróként, elsősorban logisztikai, technikai és gazdasággal kapcsolatos cikkeket.

Új kommunikációs igazgató az Eurowag csoportnál

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Michal Malysa vezeti az Eurowag csoport külső és belső kommunikációját

Michal Malysa az Eurowag csoport új kommunikációs igazgatója. A szakember tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját, beleértve a public relationst, a sajtókapcsolatokat, a munkáltatói márkaépítést és a közösségi médiát. 

Mielőtt az Eurowaghez csatlakozott volna, az új igazgató közel négy évig dolgozott a Deloitte-nál, ahol a PR-tevékenységért és a külső kommunikációért felelt, azt megelőzően pedig öt évig töltötte be a Grayling ügynökség Public Relations igazgatói pozícióját. Michal jelentős kommunikációs tapasztalattal rendelkezik az üzleti tanácsadás, a technológia, az IT, a pénzügy és még további iparágak területén is. Az ügynökség előtt Michal nyolc évig újságíróként dolgozott a TV Nova, a Pražský deník, a Český rozhlas és a Česká televize sajtóorgánumoknál.

A Cseh Köztársaságban 25 évvel ezelőtt alapított, dinamikusan növekvő Eurowag Európa 15 országában nyújt fizetési és technológiai platformot a közúti fuvarozási iparág szereplőinek. A vállalat jelenleg 30 különböző országból, több mint ezer szakembert foglalkoztat.

„Tudom, hogy mindenki ezt szokta mondani, de én tényleg nagyon izgatottan várom az új pozíciómmal járó feladatokat. Az Eurowag egy belföldi cégként indított, rohamosan növekvő szervezet, amely folyamatosan innovatív technológiákat vezet be a mobilitásban, és rengeteg, nemzetközi háttérrel rendelkező, tehetséges embert foglalkoztat A vállalat bővülésének és jövőképének, valamint az itt dolgozó szakembereknek köszönhetően az Eurowag Európa határain túl is vezető fintech szereplővé fog válni. Nagy megtiszteltetés, hogy részese lehetek a vállalat történetének” – összegezte Michal Malysa, az Eurowag új kommunikációs igazgatója.

„Michal profilja tökéletesen illeszkedik a jövőképünkhöz és az értékeinkhez. Tapasztalata kétséget kizáróan óriási lendületet ad az Eurowag márkaépítésének és még gyorsabban haladunk majd vele afelé, hogy a mobilitási szektor innovatív és fenntartható technológiai vezetőjévé váljunk” – jelentette ki Martin Vohánka az Eurowag alapító vezérigazgatója.

Michal LinkedIn oldala itt érhető el: www.linkedin.com/in/michalmalysa.

További cikkek

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál olvasható a bdpst24.hu weboldalán. Egy hatalmas bulival indította be a fesztiválszezont a Telekom VOLT Fesztivál… A teljes

Vélemény, hozzászólás?

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?