Legyél hatékonyabb és motiváltabb a munkahelyeden és otthon is ezzel az új módszerrel

Legyél hatékonyabb és motiváltabb a munkahelyeden és otthon is ezzel az új módszerrel olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Egy magyar pszichológus mesterséges intelligencia által vezérelt chatbot coaching megoldást fejlesztett…

A teljes cikk itt olvasható:
Legyél hatékonyabb és motiváltabb a munkahelyeden és otthon is ezzel az új módszerrel

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Egy magyar pszichológus mesterséges intelligencia által vezérelt chatbot coaching megoldást fejlesztett ki, amely kizárólag a Viberen érhető el, és segít abban, hogy koncentrált, lelkes és kreatív maradhass.

A digitális korban egyre több olyan munkakörülmény van, amely nagy nyomást gyakorol az emberekre – egyre nehezebb nap mint nap koncentráltnak és motiváltnak maradni. Mostantól a GuessYourself segítségével könnyedén lehet értéket teremteni és megőrizni a mentális stabilitást a telefonon keresztül. Az új, önismeretre fókuszáló, mesterséges intelligenciával felerősített chatbot olyan coaching szolgáltatást és technológiát kínál, amely segít abban, hogy mindenki tudatos és határozott lehessen a munkájában, miközben sokkal jobban érzi magát a bőrében. 

A szakmai innovációt az ismert szakértő és transzformációs coach, Szirtes Hajnalka fejlesztette ki. A GuessYourself egy olyan szakmai pályázat nyertese volt, amelyet a világ egyik legnépszerűbb kommunikációs alkalmazása, a Viber, a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) és a Talk-A-Bot chatbot szolgáltató által 2022-ben, anyák napja és a Nők Hónapja alkalmából hirdettek meg. A verseny fő célja a magyarországi női vállalkozók támogatása, nagyobb láthatóságot, technológiai tudást adva vállalkozásuknak. A verseny a Viber digitális eszközeinek felhasználásával segítette a vállalkozások kilátásait, ismertségük növelését és versenyelőnyök megszerzését.

A verseny egyik nyertese, a GuessYourself megalkotója, Szirtes Hajnalka, aki egyben szervezetpszichológus és transzformációs coach is, 60 000 dollár értékű (nem készpénzben adott) Viber promóciós eszközöket és egy chatbot fejlesztést nyert a Talk-A-Bot-tól. Több száz vezetővel dolgozott és támogatta a sikeres alkalmazkodási folyamatot, és számos szervezetfejlesztési projektet vezetett nagyvállalatoknál.

Hajnalka a szakmai coaching módszertanát mesterséges intelligenciával támogatott chatbottal kombinálta, hogy túllépjen a hagyományos coaching körökön, és a vállalati rendszer minden szintjéről a teljes alkalmazotti közösséget megszólítsa. A módszertan az önazonosság megtalálására és a tudatos stratégiai szemlélet kialakítására összpontosít. 

„Folyamatosan változó, válságokkal teli világunkban már nem elég, ha fejlesztjük érzelmi intelligenciánkat és készségeinket, túl kell lépnünk a silókban való gondolkodáson. Vállalati túlélésünk kulcsa az a képesség, hogy a megszokásból és a rutinfeladatokból kitörve értéket teremtsünk a változó környezetben. Ezt csak egy olyan önazonos egyén tudja megtenni, aki könnyen és folyamatosan képes alkalmazkodni és újítani.” – mondta Szirtes Hajnalka, a GuessYourself alapítója. 

„A Viber számára mindig is kiemelt fontosságú volt, hogy a társadalmilag releváns témák mögé álljon, mind globálisan, mind lokális szinten. Nagyon örülünk, hogy egy olyan kreatív szakemberrel dolgozhatunk együtt, mint Hajnalka, akinek megoldása egyaránt segítheti a modern kori vállalkozók és vállalati dolgozók jólétét. A GuessYourself nélkülözhetetlen eszköz lehet ahhoz, hogy nyugodtak és motiváltak maradjunk a hétköznapok során.” – emelte ki Daniela Ivanova, a Rakuten Viber európai növekedési igazgatója.

“Első pillantásra meglepőnek tűnhet egy klasszikusan személyes módszertant chatbot-technológiával kombinálni, de a digitális innovációk éppen erről szólnak, hogy továbblépjünk a megszokásokon, és a leghasznosabb módon érjük el azt, akinek szánjuk. Örülünk, hogy a Viberrel együttmüködve ismét részesei lehetünk egy szakmai újításnak, személyesen alig várom, hogy ezt a megoldást nemzetközi szintre emeljük.” – tette hozzá Deliága Ákos, a Talk-A-Bot ügyvezető igazgatója.

„Először is szeretnék gratulálni a FIVOSZ nevében a győztesnek! A ViberForWomen verseny egy kitűnő lehetőség volt arra, hogy támogassuk a női vállalkozókat és nőket, akik az üzleti életben egyre növekvő szerepet játszanak. A verseny győztese a GuessYourself is remek példa arra, hogy tudjuk a digitalizációt hatékonyan használni a vállalkozás mindennapjaiban. Remélem, hogy hasonló innovációk továbbra is megjelennek a piacon, és hogy azok, akik kihasználják azokat, előrelépnek az üzleti karrierjükben és személyes életükben is.” – mondta Inotay Petra, kuratóriumi elnök, FIVOSZ Alapítvány.

Tovább az eredeti cikkre: Legyél hatékonyabb és motiváltabb a munkahelyeden és otthon is ezzel az új módszerrel

Vélemény, hozzászólás?