FEDEZZ FEL ÚJ HANGOKAT AZ IBIS X ALL EUROPE SZÍNPADON A 2022-ES SZIGET FESZTIVÁLON!

FEDEZZ FEL ÚJ HANGOKAT AZ IBIS X ALL EUROPE SZÍNPADON A 2022-ES SZIGET FESZTIVÁLON! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

AZ IBIS MUSIC VISSZATÉRT, ÉS BEMUTATJA A LEGJOBB FELTÖREKVŐ MŰVÉSZEKET Ma…

A teljes cikk itt olvasható:
FEDEZZ FEL ÚJ HANGOKAT AZ IBIS X ALL EUROPE SZÍNPADON A 2022-ES SZIGET FESZTIVÁLON!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • AZ IBIS MUSIC VISSZATÉRT, ÉS BEMUTATJA A LEGJOBB FELTÖREKVŐ MŰVÉSZEKET

Ma kezdődik a zene nyara! Két év után az ibis MUSIC újra útra kel, és egy nagy durranással indul – a Sziget Fesztivállal. Európa egyik legnagyobb zenei eseményére a világ minden tájáról érkeznek vezető művészek. Idén az ibis és az ALL – Accor Live Limitless, az Accor életmód hűségprogramja szponzorálja az Európa Színpadot, és új, feltörekvő művészekkel nyújt rendkívüli zenei élményeket a fesztiválozóknak.

Sok hónapnyi utazási korlátozás után az emberek a világ minden tájáról élményekre, emlékekre és találkozásokra vágynak. Végre itt az ideje, hogy ezt valóra is váltsák. A kihívásokkal teli időszakban a zene mindig is összekötötte az embereket – és éppen ez az ibis lényege. A márka szállodái eddig is világszerte közismertek voltak a zenével kapcsolatos aktivitásaikról. Idén az ibis MUSIC visszatér a Sziget Fesztiválra, és az ALL-lal összefogva mutatja be az Európa Színpadot.

Európa friss és vibráló hangjai

Augusztus 10-étől, szerdától az ibis és az ALL Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljára hozza el a feltörekvő művészek vadonatúj hangjait. Az Európa Színpad hat napon át ideális helyszín lesz a zenekedvelők számára, akik új inspirációra, friss és alternatív hangzásokra, zenei utazásra vágynak Portugáliától és Franciaországtól Hollandián és az Egyesült Királyságon keresztül Kanadáig vagy akár Új-Zélandig.

A színpadot az olasz Ponzio Pilates nyitja meg, akik az etno zene és tánc elemeit lo-fi elektronikus hangokkal ötvözik. Az angol rock duó, a Nova Twins két albumot, számos sikeres slágert és kollaborációt tud maga mögött. A magyar The Anahit arra invitál, hogy merüljünk el az örmény mitológia által inspirált, R&B elemekkel tarkított dark popba. A holland énekesnő és producer, Eefje de Visser dús szintipopjával a “bitterzoet” (keserédes) szó valódi jelentését mutatja meg. A SURMA szimfonikus, női frontemberes heavy metalja lenyűgözi majd az adrenalin szerelmeseit. Margherita Vicario olasz énekesnő, dalszerző, számos sikeres televíziós műsor színésznője, előadásán igazi indie popos szupersztár élményt kaphatunk. Az ukrán Krapka;KOMA multiinstrumentalista duó az érzéki ének és hangulat elektronikus ütemekkel kevert kombinációját mutatja be. Az utazást Müller Péter Sziámi költő, dalszerző, énekes és rendező And Friends produkciója zárja – ahogy azt a Szigeten megszokhattuk már.

Az ibis x ALL Europe Stage-en fellépő művészek teljes névsora itt található.

Az ibis MUSIC folytatja az új zenék felfedezését

A Szigettel való partnerség az ibis MUSIC márka programjának újabb állomása. A program célja, hogy egyesítse a zenerajongókat és művészeket a világ minden tájáról, a feltörekvő művészeknek pedig élő fellépési lehetőséget biztosítson az ibis szállodákban, valamint a világ népszerű fesztiváljain és rendezvényein.

„A zene időtől és helytől függetlenül összeköti az embereket. Mindig is ez állt az ibis márka középpontjában, amelynek célja eleven és hiteles kapcsolatok létrehozása. Ezért rendkívül örülünk, hogy két év után újra itt vagyunk, még több emléket tudunk adni a világ minden tájáról érkező zenekedvelők számára, zenei világukat kibővítő új és friss hangzásokat kínálva nekik” – mondta James Wheatcroft (SVP Marketing & Brands Accor).

Lengyelországi folytatás a Sziget hangjaival

Az ibis a zenei nyár hátralévő részében is aktív marad: Lengyelországban szervez koncerteket a Sziget Fesztivál fellépőivel és feltörekvő lengyel művészekkel. Az első koncert augusztus 17-én, szerdán lesz az ibis Wrocław Centrumban Saya Noé és Luna fellépésével. A magyar énekes-dalszerző Saya Noé – Lana del Rey és Lykke Li által inspirált indie-popjával – a szerelem és a fájdalom szentimentális spektrumát járja körül. Luna lengyel énekesnő az asztrológia és a mágia iránti érdeklődését ötvözi érzelmes, éteri és titokzatos dalaival. A második koncertre augusztus 23-án, kedden kerül sor az ibis Warszawa Stare Miastóban, ahol a már bemutatott The Anahit mellett Zalia, a fiatal generáció egyik legsikeresebb lengyel popelőadója lép fel.

A Summer of Music során az ibis a közösségi médiában exkluzív tartalmakat – interjúkat, kulisszák mögötti felvételeket, belépőjegyek-nyereményeket –, az ibis szállodákban pedig koncertélményeket kínál. Az ibis MUSIC legfrissebb hírei és az összes elérhető szállodai ajánlat ezen az oldalon érhető el.

Tovább az eredeti cikkre: FEDEZZ FEL ÚJ HANGOKAT AZ IBIS X ALL EUROPE SZÍNPADON A 2022-ES SZIGET FESZTIVÁLON!

Vélemény, hozzászólás?