Új igazgatóval folytatja itthon a Kaspersky

Új igazgatóval folytatja itthon a Kaspersky olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Székely Tamás lett a Kaspersky új magyarországi igazgatója, a szakember több…

A teljes cikk itt olvasható:
Új igazgatóval folytatja itthon a Kaspersky

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Székely Tamás lett a Kaspersky új magyarországi igazgatója, a szakember több mint 20 év IT-szektoban szerzett hazai és nemzetközi tapasztalatot követően csatlakozik a céghez. Új pozíciójában legfőbb feladatai közé tartozik a vállalati stratégiák végrehajtása, az üzleti fejlesztések felügyelete, a Kaspersky helyi disztribútor- és partnerhálózatának irányítása, valamint az erős ügyfélkapcsolatok kiépítésének biztosítása az egész országban.

Az új magyarországi igazgató az IT-szektorban mind értékesítési, mind üzleti területen jelentős tapasztalatokat szerzett, beleértve a legnagyobb internacionális szoftvercégek nemzetközi és magyarországi üzletvitelét és működtetését. Célorientált vezetőként nyomás alatt is jól boldogul, és bizonyítottan eredményes a folyamatos növekedés biztosításában és a piaci részesedés növelésében.

“Izgatottan várom, hogy részt vehessek a Kaspersky magyarországi jövőjének alakításában. A Kaspersky iparágvezető technológián alapuló portfóliója megoldást nyújt a folyamatosan növekvő fenyegetésekkel szemben, mind az egyéni felhasználók, mind a vállalkozások számára.” – mondta az újonnan kinevezett igazgató.

Székely Tamás Budapesten dolgozik majd, és közvetlenül Miroslav Koren, Kelet-Európáért felelős igazgatónak fog jelenteni.

A Új igazgatóval folytatja itthon a Kaspersky bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új igazgatóval folytatja itthon a Kaspersky

Vélemény, hozzászólás?