Új hírcsatornák a DirectNow kínálatában

Új hírcsatornák a DirectNow kínálatában olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Két új hírcsatornával bővültek a Direct Now alkalmazásban elérhető tartalmak, ezzel…

A teljes cikk itt olvasható:
Új hírcsatornák a DirectNow kínálatában

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Két új hírcsatornával bővültek a Direct Now alkalmazásban elérhető tartalmak, ezzel most már 96-ra emelkedett azon csatornák száma, melyek mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén hozzáférhetőek a Direct One előfizetői számára.

A Direct Now alkalmazás a Direct One minden előfizetője számára ingyenesen elérhető. Ide érkezett meg január közepén két új csatorna: a Hír TV és a France 24. A Hír TV Magyarország első tematikus hír- és hírháttér televíziója, mely 2003 óta sugározza adását a nap 24 órájában. A France 24 egy francia állami televíziós hírcsatorna, amelyet kábeltévén, műholdon és interneten világszerte sugároznak 2006 óta. A csatorna, melynek jelmondata a Szabadság, Egyenlőség, Aktualitás, a nap 24 órájában félóránként jelentkezik 10 perces híradókkal.

A Direct One idei újdonságának köszönhetően a Direct Now alkalmazásban így a két új hírcsatornával együtt már összesen 96 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén – az előfizetőknek csupán le kell tölteniük az ingyenes alkalmazást eszközeikre. Laptopon pedig a böngészőből követhetik a műsorokat.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők egyszerre akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön nézzenek. Az alkalmazásban a premier időpontjától kezdődően 7 napig visszanézhetőek, illetve újraindíthatóak a műsorok.

A Új hírcsatornák a DirectNow kínálatában bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új hírcsatornák a DirectNow kínálatában

Vélemény, hozzászólás?