Új vetélkedő indul a TV2-n

Új vetélkedő indul a TV2-n olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Vadonatúj vetélkedő indul augusztus 8-án a TV2 műsorán. A Város vs…

A teljes cikk itt olvasható:
Új vetélkedő indul a TV2-n

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Vadonatúj vetélkedő indul augusztus 8-án a TV2 műsorán. A Város vs Vidék gameshow-ban a tét 10 millió forint, amiért vidéki és városi emberek küzdenek majd meg.

Augusztus 8-ám debütál az eredetileg finn formátum, a Város vs Vidék, amiben háromfős csapatok versenyeznek egymással. A triók nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során. A szórakoztató vetélkedő házigazdái Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek. Tilla elmondta: ne egy klasszikus vetélkedőre számítsanak a nézők, hanem annak egy vígjátékváltozatára. „Sem Zsolti, sem én nem vagyok kvízmester, így ez a műsor új fejezetet nyit ebben a műfajban. Rengeteget nevettünk a forgatások alatt. Jó volt felfedezni, mennyire sok a hasonlóság a vidéki és a városi élet között. Meglepetten tapasztaltam, hogy a klasszikus sztereotípiák egyre kevésbé működnek.”

Gáspár Zsolti először vezet gameshow-t. Mint mondta: nagyon hálás Tillának és a stábnak a sok-sok segítségért, amit a forgatások alatt kapott. „Jófej baráti társaságokkal, szimpatikus családokkal ismerkedhetnek meg a nézők augusztus 8-tól. Remélem ők is olyan jól szórakoznak majd, mint mi” – tette hozzá.

A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza. A háromfős városi, illetve vidéki csapatokban lesznek családtagok, baráti társaságok és kollégák is.

Így aztán a TV2 népszerű műsorainak szereplői is csapatot alkotnak: jön A Nagy Ő három csinos szereplője, de lesznek Exatlon-versenyzők is, és a Sztárban Sztár leszek! felfedezettjei is versenybe szállnak majd. A Dancing with the Stars táncosai és a Zámbó család is verseng a 10 milliós főnyereményért.

Város vs Vidék augusztus 8-tól minden hétköznap 19.50-kor a TV2 műsorán.

A Új vetélkedő indul a TV2-n bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új vetélkedő indul a TV2-n

Vélemény, hozzászólás?