Kategóriák
Friss hírek

Új frekvencián az Euronews

Új frekvencián az Euronews olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A hírcsatorna adását egyéni műholdas vétel révén elérő nézők számára lehet…

A teljes cikk itt olvasható:
Új frekvencián az Euronews

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: A hírcsatorna adását egyéni műholdas vétel révén elérő nézők számára lehet érdekes az új frekvencia.
Július közepe óta új műholdas frekvencián is fogható az Euronews magyar nyelvű, szabadon fogható adása – írja a Sat-tv-radio.hu. Az elosztást továbbra is a Globecast végzi, azonban a 11,034(V) GHz-re kell hangolnunk az eddigi 12,380(V) GHz helyett, amit leürítenek, mert ott már csak az Euronews magyar és orosz változata érhető el jelenleg.
A franciaországi központú, 1993-ban alapított Euronews tizenkét nyelven sugározza műsorait, 160 ország 400 millió háztartásába jut el. A hírcsatorna magyar nyelven 2013 májusa óta érhető el. A műholdas terjesztés és a kábelszolgáltatók mellett a televízió hírtartalmainak jelentős része a YouTube-on is megnézhető.

Tovább az eredeti cikkre: Új frekvencián az Euronews

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?