Új évaddal folytatódik a Super TV2 sorozata

Új évaddal folytatódik a Super TV2 sorozata olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Új évaddal folytatódik a Super TV2 népszerű török sorozata, az Elárulva.…

A teljes cikk itt olvasható:
Új évaddal folytatódik a Super TV2 sorozata

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Új évaddal folytatódik a Super TV2 népszerű török sorozata, az Elárulva. A felkavaró történet második évada július 4-től lesz látható.

Hogy mennyi mindent megváltoztathat egy szőke hajszál? Egy látszólag jól működő család életét mindenképpen felkavarja. Asya boldog házasságban él férjével, Volkannal, akivel közösen nevelik fiukat, Alit. Látszólag ők a tökéletes család, de nem minden az, aminek látszik. Asya egy nap szőke hajszálat talál férje sálján, és gyanakodni kezd, hogy szeretője van. A gyanú lépésről lépésre egyre erősebb kétséggé érlelődik férje hűségét illetően, míg teljes bizonyossággá nem válik, hogy a boldog család, amelyben kiskamasz fiukkal hármasban élnek, csupán látszat, és körmönfont hazugság hatja át közös életük minden mozzanatát. Már legjobb barátaiban és közös ismerőseikben sem bízhat.

Asya szerepében Cansu Dere-t, Törökország egyik népszerű színésznőjét láthatják, akit a magyar nézők a TV2 Anya című sorozatából jól ismerhetnek. A magyar hangját ezúttal is Németh Borbála kölcsönzi neki.

A török széria a Doctor Foster című BBC-sorozat alapján készült, amely egy bűnügyi történetet kombinál egy párkapcsolati dráma feszültségével. A török verzió pontosan olyan felkavaró lett, mint az eredeti angol változat.

Elárulva második évad július 4-től minden hétköznap 20 órakor a Super TV2 műsorán.

A Új évaddal folytatódik a Super TV2 sorozata bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új évaddal folytatódik a Super TV2 sorozata

Vélemény, hozzászólás?