Új elnökséget választott az üzleti szövetség

Új elnökséget választott az üzleti szövetség olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az Éves és Tisztújító Közgyűlésén egy 25 fős elnökséget választott meg…

A teljes cikk itt olvasható:
Új elnökséget választott az üzleti szövetség

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az Éves és Tisztújító Közgyűlésén egy 25 fős elnökséget választott meg a JVSZ tagsága a következő 3 évre. A megújult, sokszínű elnökség dr. Fábián Ágnes elnök tervei mentén nagy lelkesedéssel indítja el a közös munkát, a gazdaság minden területét képviselő 10 női és 15 férfi elnökségi taggal.

A megújult elnökség és az ügyvezetés küldetésének tekinti, hogy a Joint Venture Szövetség a vállalatok érdekképviseletét ellátó, leginnovatívabb szervezetté váljon Magyarországon.

Dr. Fábián Ágnes elnök – akit 2021. májusában választott meg a tagság – mandátumának első évében letette az alapokat a JVSZ megújításának céljából. Az általa vezetett elnökség és ügyvezetés 8 Szakmai Fórumot hozott létre abból a célból, hogy a JVSZ szakmai munkáját és érdekképviseleti feladatait ellássa. A Szakmai Fórumok élére minden terület legkiválóbb vezetőit kérték fel, munkájukat pedig az ügyvezetés támogatja 2022 tavaszától. Emellett 8 régiós nagykövetet bíztak meg az adott régió nagyvállalatainak vezetői közül, a JVSZ országos láthatóságának és aktivitásának növelése érdekében. A régiós nagyköveti tevékenység 2022 nyarán indul.

“Nagyszerű egy olyan üzleti közösséget képviselni, ahol a legfontosabb mérce és közös nevező a hosszútávú értékteremtés iparági szektortól és vállalat mérettől függetlenül. Országos jelenlét, példaértékű szakmai érdekképviselet és számos kapcsolatépítő rendezvény ad lehetőséget tudásmegosztásra és személyes ismerkedésre. Ilyen csapatba nagyon jó tartozni.”

dr. Fábián Ágnes, a JVSZ elnöke, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója

A Joint Venture Szövetség 2022. évi célkitűzései és feladatterve:

a Magyarországon működő vállalatok adózási versenyképességének növelése

a tagvállalatok digitalizációs fejlődésének és innovációjának támogatása

a tagvállalatok zöld és fenntartható működésre történő átalakításának segítése

Európai Uniós programok még hatékonyabb felhasználásának elérése

a változó világ aktuális problémáira reagálás, információk, megoldások megosztása

a tagvállalatoknál a generációváltás szakmai és gazdasági támogatása

tudásmegosztás a nagy-, közép-, kis és mikro vállalatok között

a mindenkori kormánnyal való együttműködés erősítése a tagvállalatok munkájának támogatása érdekében

az etikus üzleti kultúra támogatása

a nemzetközi szinten is példaértékű üzleti és társadalmi munkát felmutató tagvállalatok elismerése, a Companies for the Future díj életre hívásával

Joint Venture Szövetség

A JVSZ több mint 35 éve dolgozik azon, hogy elősegítse a magyar gazdaság versenyképességének javulását azzal, hogy egyrészről támogatja a direkt befektetések Magyarországra érkezését, másrészről szerepet vállal az innováció kultúrájának minél szélesebb körben való elterjesztésében. Az elnökség és az ügyvezetés kiemelt feladata, hogy felhívja a figyelmet tagvállalatainak a gazdasági életben betöltött fontos szerepére, érdekvédelmére és a tagok közötti tudásmegosztásra.

A Új elnökséget választott az üzleti szövetség bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új elnökséget választott az üzleti szövetség

Vélemény, hozzászólás?