Új dimenziót nyit a tudatos életmód követői számára a Plan All Day – A Tudatosság Napja

Új dimenziót nyit a tudatos életmód követői számára a Plan All Day – A Tudatosság Napja olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A tavalyi sikeres debütálás után idén különleges időpontban, 2022.11.11-én, a Corinthia…

A teljes cikk itt olvasható:
Új dimenziót nyit a tudatos életmód követői számára a Plan All Day – A Tudatosság Napja

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A tavalyi sikeres debütálás után idén különleges időpontban, 2022.11.11-én, a Corinthia Hotel Budapestben tartják a Plan All Day-t. Az egész napos rendezvény ebben az évben a tudatosság, a tudatos élet és a tudatos tervezés köré építi programjait. A Plan All Day – a Tudatosság Napja 11 izgalmas, az élet egészét átölelő témával és olyan hiteles előadókkal vár, mint Almási Kitti, Kende-Hofherr Krisztina, Kiss Virág, Litkay Gergely, Maróy Krisztina, Porkoláb Gyöngyi, Viszkok Fruzsi és Gangel Péter.

11.11 – sokan, sokféle jelentéssel töltik meg ezt a különleges számkombinációt. Van, aki felerősödő, alkotó energiákkal, van, aki új kezdettel, új lehetőségek és gondolatok ébredésével, új dimenziók megnyílásával társítja. A Plan All Day szervezői sem véletlenül választották idei eseményük dátumául: az évente megrendezésre kerülő̋ rendezvénysorozat központi témája ebben az évben ugyanis a tudatosság lesz. 

2022.11.11-én a Corinthia Hotel Budapestben rendezett Plan All Day – a Tudatosság Napja című eseményen 11 új nézőpontból, 11 témakörön keresztül vizsgálhatjuk meg, hogyan alakíthatja át életünket a tudatosság.

Egy nap, amikor minden a tudatos élet és a tudatos tervezés köré épül. A rendezvényre felkért előadók pedig olyan hiteles, a mindennapi életben hasznosítható, kézzelfogható információkat és tudást adnak át, amelyek új dimenziót nyithatnak a tudatos életmód követői számára. 

Kende-Hofherr Krisztina, motivációs előadó, producer a tudatos Én témaköréről, Porkoláb Gyöngyi, társadalmi-kulturális mediátor a tudatos kultúrafogyasztásról, Almási Kitti, klinikai szakpszichológus a tudatos fejlődésről, Kiss Virág, fitnesz-testépítő világbajnok a tudatos egészségről, Viszkok Fruzsi, a Tedd rendbe az életed! c. könyv írója, tartalomgyártó a kreativitás és a tudatosság kapcsolatáról beszél. Maróy Krisztina, a GLAMOUR magazin és a Glamour.hu alapító főszerkesztője a tudatos Nő és karrier témakörét járja körül, Gangel Péter, a Bizalmi Kör Vezetői Klub alapítója a tudatos kapcsolatokról tart előadás, Litkay Gergely, humorista pedig görbe tükröt tart majd elénk arról, hogyan is veszünk el a tudatosnak indított hétköznapokban. 
A Tudatosság Napja házigazdája Szilágyi Gábor, a PlanAll alapító tulajdonosa lesz.

Jegyek kaphatók az Eventim hálózatában:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/planall-day-a-tudatossag-napja-budapest-corinthia-hotel-585127/event.html

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1031208200853940

További információ:
https://kollekciok.planall.hu/planallday

Tovább az eredeti cikkre: Új dimenziót nyit a tudatos életmód követői számára a Plan All Day – A Tudatosság Napja

Vélemény, hozzászólás?