Új autóápolási termékcsalád az OMV-től

Új autóápolási termékcsalád az OMV-től olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

  Az OMV TopWash márkanév alatt tavasztól új, prémium autóápolási termékcsaládot…

A teljes cikk itt olvasható:
Új autóápolási termékcsalád az OMV-től

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

 

  • Az OMV TopWash márkanév alatt tavasztól új, prémium autóápolási termékcsaládot dobott piacra
  • Az újdonságok az OMV Hungária 166 töltőállomásán elérhetőek
  • Az ablaktisztító, a bogároldó és a kárpittisztító folyadékok csomagolása 100%-ban újrahasznosított PET-flakonokból készülnek

A motorolajok, szélvédőtisztító, fagyálló hűtőfolyadék és fékfolyadékok után az OMV újabb kategóriával bővíti saját márkás termékportfolióját. A társaság OMV TopWash néven prémium autóápolási termékcsaláddal lépett piacra. A gépjárművek külső és belső felületeinek tisztításához szükséges újdonságok márciustól az OMV Hungária 166 hazai töltőállomásán elérhetőek. A TopWash termékekkel megőrizhetjük autónk szépségét, a kenőanyagok és egyéb saját márkás termékek, mint az új OMV AdBlue folyadék pedig hozzájárulnak gépjármű megbízható működéséhez.

“A TopWash márkanév alatt már eddig is működtek autómosók kútjainkon. Az új prémium autóápolási termékcsalád megjelenésével viszont arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a professzionális autótisztító eszközöket vásárlóink haza is tudják vinni. Az OMV mindig is arra törekedett, hogy többet kínáljon vevőinek. A fejlesztéseinknek köszönhetően ezt immár nem csak az üzemanyagok, a gasztronómia vagy a különböző kiegészítő szolgáltatások, hanem az autóápolás terén is biztosítani tudjuk” – mondja Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere. 

A beltéri termékek között műszerfal ápolókat, kárpittisztítót, törlőkendőket, mikroszálas kendőket és autóillatosítókat találunk. A külső felületek ápolását pedig a felnitisztító, ablaktisztító, bogároldó és külső felületre alkalmas mikroszálas törlőkendő segíti.  

Az újdonságok kapcsán a vállalat a körforgásos gazdálkodást szem előtt tartva a fenntarthatóságra is komoly hangsúlyt helyezett. Így az autóápolási termékek közül az ablaktisztító, a bogároldó és a kárpittisztító folyadék csomagolása 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül.

Tovább az eredeti cikkre: Új autóápolási termékcsalád az OMV-től

Vélemény, hozzászólás?