Ügynökségi összefogás: HOL A TE BÉKÉD?

Ügynökségi összefogás: HOL A TE BÉKÉD? olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

és jótékonysági licit a békéért Az elmúlt hét eseményei mindenkit lesújtottak,…

A teljes cikk itt olvasható:
Ügynökségi összefogás: HOL A TE BÉKÉD?

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • és jótékonysági licit a békéért

Az elmúlt hét eseményei mindenkit lesújtottak, ugyanakkor ezzel egyidőben egyre erősebbé vált az eddigi legnagyobb társadalmi összefogás, a késztetés a segítségnyújtásra, a rászorulók támogatására. Alkotó közösségként mi, a Salt Communications Kft. is részt szeretnénk vállalni a saját eszközeinkkel és tehetségünkkel abban, hogy minél több pénzadomány összegyűlhessen a menekültek támogatására.

Közös összefogásra hívjuk most a magyarországi ügynökségeket, hogy egy jótékonysági licittel támogassák velünk az Ukrajnából menekülő embertársainkat. Te, mint alkotó ember, Ti, mint alkotó közösség, kérünk, hogy csatlakozzatok hozzánk, vegyetek részt szolidaritási árverésünkön! Velünk együtt ajánljatok fel ügynökségenként 1 darab, a megadott témára készített munkát, grafikát, amelyet jótékonysági licitre bocsátunk. A befolyó összeget közvetlenül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat adományalapja kapja.

Az alkotásokat képleírással (max. 300 karakter), kezdő licit megadással, jó minőségű fotóval 2022. március 7. (hétfő) 12.00 óráig várjuk a salt@salt.hu email címre. Az online licit a SaltComm Facebook oldalán fog zajlani 2022. március 8. és 10. között. Az eredményhirdetésre március 11. pénteken kerül sor.

A grafikai felajánlások témája: 

HOL A BÉKE FORRÁSA?

A béke, mint egyetemes emberi ethosz, erkölcsös emberi alapállás, kitüntetett érték, mind az egyén, mind a közösség vonatkozásában.

A béke rendezett viszony önmagammal, a másik emberrel és a világgal. 

A béke ellentéte nem csak a háború, hanem minden, ami ezt a viszonyt megzavarhatja.

A béke, az egymás iránti jószándék, megértésre törekvés, tisztelet, elfogadás, együttérzés, szolidaritás, az egyetemes emberi értékek elfogadása, elismerése, és törekvés ezek betartására…

Hol a Te békéd forrása?

  • Műfaj: nyomtatható grafika
  • Méret: tetszőleges, de ne legyen kisebb A/4-nél és ne legyen nagyobb A/1-nél.
  • Szín: CMYK nyomtatással előállítható grafika
  • Papír: 250g ofset vagy matt műnyomó

A felajánlott ügynökségi munkákra leadott legmagasabb összegű licitálók a befizetés után nyomtatott formában kaphatják meg a készített grafikát, kiegészítve egy elismervénnyel. A postázás (tárgy, elismervény) a felajánlók feladata.

Fogjunk össze egy jó ügy érdekében!

Kérjük, hogy csatlakozzatok minél többen a kezdeményezésünkhöz és tegyünk együtt a menekültek megsegítéséért!

Tovább az eredeti cikkre: Ügynökségi összefogás: HOL A TE BÉKÉD?

Vélemény, hozzászólás?