Kategóriák
Friss hírek

Tovább terjeszkedik nálunk a Hervis

Tovább terjeszkedik nálunk a Hervis olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Megnyitotta 30. hazai üzletét a Hervis, a Pólus Centerben található bolt…

A teljes cikk itt olvasható:
Tovább terjeszkedik nálunk a Hervis

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Megnyitotta 30. hazai üzletét a Hervis, a Pólus Centerben található bolt a hálózat legnagyobb egységei közé tartozik itthon, több mint ezer négyzetméteres. A cég a következő másfél évben további 2-3 áruházat tervez nyitni nálunk.
Az Ausztriában, Magyarországon, Romániában, Horvátországban, Németországban, Szlovéniában és Csehországban összesen közel 240 üzlettel jelen lévő, osztrák hátterű társaság nemzetközi szinten boltjainak arculati megújításán dolgozik, így a 30. hazai egységet is már az új dizájnalapelvek szerint alakították ki – derül ki a cég közleményéből.
A járványhelyzet alatt kettős hatást tapasztalt a Hervis: egyrészt átrendeződött a legkeresettebb árucikkek rangsora, másrészt rakétasebességgel lőtt ki az online forgalom. Jelentősen nőtt a hagyományos és elektromos kerékpárok, illetve rollerek, a SUP-ok, valamint a futáshoz kapcsolódó termékek iránti kereslet, de az egy évvel korábbihoz képest jóval több fogyott az otthoni sporteszközökből, fitneszruházatból és melegítőkből is. Az áruházak kényszerű zárva tartásával a várakozásokat is felülmúló ütemben ugrott meg az online forgalom. Idén az eladásokon belül az internetes értékesítések aránya megduplázódott és immár több mint 10%-ot képvisel.
A második negyedéves online forgalom jelentősen felülmúlta a tavalyi teljes éves online forgalmat, ráadásul ezen belül a június rekordeladásokkal zárult. Az online forgalom tempós növekedése a kijárási korlátozások feloldása után is fennmaradt, ami a Hervis szerint azzal magyarázható, hogy a vevők pozitív tapasztalatokat szereztek a szállítási határidők betartása vagy akár a reklamációs ügyintézés terén, így továbbra is ragaszkodnak ehhez a vásárlási formához.
„A járvány első hulláma rákényszerített bennünket a logisztikai és bolti kapacitásaink átalakítására, a megváltozott vevői igényeknek megfelelően pedig átstrukturáltuk az árucsoportok közötti részarányokat. Azt, hogy sikerrel vettük az akadályokat, eredményeink és a terjeszkedési terveink megtartása mellett az is igazolja, hogy elkerülhettük a létszámleépítést, sőt, az expanzió további munkahelyek teremtését is jelenti” – mondta Biró Bence, a Hervis ügyvezető igazgatója.

Tovább az eredeti cikkre: Tovább terjeszkedik nálunk a Hervis

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?