Milyen lesz a jövő luxusautója?

Milyen lesz a jövő luxusautója? olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A Lexus és a Royal College of Art (RCA) „A jövő…

A teljes cikk itt olvasható:
Milyen lesz a jövő luxusautója?

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A Lexus és a Royal College of Art (RCA) „A jövő prémiumának lelke” címmel hirdetett meg korábban pályázatot, amelyre 20 hallgató tervezett jövőbeli luxus mobilitást bemutató koncepciót.

A nemzetközi tervező tehetségek jövő generációját képviselő hallgatók radikálisan új luxus közlekedési koncepciók sorát alkották meg a Lexus felhívása nyomán, „A jövő prémiumának lelke” kreatív pályázat felhívására reagálva. A luxusközlekedés fejlődésének a 21. század közepére irányuló kutatását 2021 szeptemberében indította el a Lexus a londoni Royal College of Arttal (RCA) közösen, amely a világ egyik legrangosabb és legbefolyásosabb művészeti és formatervezési kutató és oktató központja.

A kihívás legfőbb része az olyan új járműarchitektúrák feltárása volt, amelyek megfelelnek az európai városi élet, a társadalom és a demográfia változásainak, valamint újragondolják, hogy milyen szerepet játszhat a Lexus márka a régió mobilitási környezetében a következő két évtized során, és a még távolabbi jövőben.

„Teljesen lenyűgözött bennünket a kreativitás és az innováció széles skálája, amelyet a tervezők bemutattak. Ügyességükről és képzelőerejükről tettek tanúbizonyságot, amikor összehozták a jövőbeli mobilitásra vonatkozó elképzeléseiket és a Lexus prémium minőségének koncepcióját.” – fogalmaz a pályaművek kapcsán Ian Cartabiano, a Lexus európai formatervezési központjának vezetője.

Tovább az eredeti cikkre: Milyen lesz a jövő luxusautója?

Vélemény, hozzászólás?