Többgenerációs kollégák történetével kíván boldog apák napját a Dreher Sörgyárak

Többgenerációs kollégák történetével kíván boldog apák napját a Dreher Sörgyárak olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az 1854-es alapítás óta bevett gyakorlat a Drehernél, hogy a sörgyár…

A teljes cikk itt olvasható:
Többgenerációs kollégák történetével kíván boldog apák napját a Dreher Sörgyárak

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az 1854-es alapítás óta bevett gyakorlat a Drehernél, hogy a sörgyár dolgozóit családtagjaik is követik a szakterületükön, akár generációkon keresztül. A legtöbb fiatal pályakezdő számára meghatározó élmény, amikor meglátogathatja a szülei munkahelyét, a kőbányai főzőház kastélyszerű épülete pedig garantáltan megragadja a fantáziájukat. A Dreher apák napi videójában két apa-fia páros történetén keresztül mutatják be milyen, amikor a szaktudás generációról-generációra száll a családban.

A Dreher család három generáción keresztül építette sikeresen a sörgyár jövőjét, kitartó munkával világhírűvé téve a márkanevet. A tulajdonosok történet félbeszakította az államosítás, de a dolgozók körében továbbra is szokás maradt, hogy az utódok követik a szülőket a területükön.

A Dreher Sörgyárak apák napi filmjében minden szereplő tisztán emlékszik az első pillanatokra, amikor megérezte a malátaillatot és meglátta a történelmi épületeket. Mihály szüleit és testvérét követte a gyárba, jelenleg is kiemelt gépkezelőként dolgozik apja eredeti pozíciójában. Sándornak pedig teljesült az álma és édesapja mellett gondoskodhat minden hétköznap a gyár elektromos és mechanikus berendezéseinek problémamentes működéséről.

Itthon az apák napja ünnepe még kevésbé terjedt el, nincs kiforrott módja az ünneplésnek. A Dreher idén június 19-én a többgenerációs munkavállalói tiszteletére koccint egyet velünk az alkalomra.

Tovább az eredeti cikkre: Többgenerációs kollégák történetével kíván boldog apák napját a Dreher Sörgyárak

Vélemény, hozzászólás?