Tinitipp: legyél öko az ottalvós bulin is!

Tinitipp: legyél öko az ottalvós bulin is! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Zöld neszesszer tippek a FOREO-tól Hamarosan vége a tanévnek, de simán…

A teljes cikk itt olvasható:
Tinitipp: legyél öko az ottalvós bulin is!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Zöld neszesszer tippek a FOREO-tól

Hamarosan vége a tanévnek, de simán beleférhet még néhány ottalvós buli a legjobb barinőkkel! Ilyenkor érdemes előre gondolkodni, hogy milyen fontos cuccokat pakolnál be az év házibulijához. Azt tudod, hogy mindenki megnézi, hogy a többiek mit pakoltak? A jó minőségű és környezetbarát termékek most is előnyben részesülnek! Nemcsak cool, ha így pakolsz, de a Földért is tettél. A FOREO segít bepakolni a “zöld” pizsipartira.

Csak praktikusan

Nem kell a fél házat elcsomagolnod. Ilyenkor jól jönnek a termékminták, amiket szorgosan gyűjtögettél a magazinokból. Kicsi helyet foglalnak és pont elegendők az egyéjszakás pizsipartira. Ha jófej akarsz lenni, akkor pakolj duplán mintákból, így tudsz adni annak a haverodnak, aki otthon hagyta az egész neszeszerét. Mindig van ilyen. 

Vigyázz a pattikra!

A legrosszabb, ami történhet veled, túl azon, hogy elmaradna a parti, hogy egy nagy pattanás készülődik az álladon kitörni, mint a Vezúv. Ezt megakadályozandó, tedd el a pattanás elleni krémed is, mert este, ha lemostad az arcod (ez is fontos), akkor a pattanásokat is le kell ápolnod, hogy másnap reggel ne virítsanak újabb piros pontocskák az arcodon.

Egy eco-cool fogkefe

Nem mindenkinél van vendégfogkefe, ne erre játssz! Viszont nagyot villanthatsz a hófehér fogaiddal és a cool fogkeféddel. Ehhez a FOREO ISSA mini 3 szónikus szilikon fogkeféjét vesd be. A teljes szájüreget forradalmi módon ápolja és gyengéden, ugyanakkor hatékonyan tisztítja a fogaid, fogínyed és a nyelvet is. A Sonic Pulse™ technológiának köszönhetően 30%-kal több foglepedéket távolít el, mint a kézi fogkefe, akár 140%-kal javítva a szájhigiéniát. Egy töltéssel pedig akár 265 napot is bír, tehát tuti nem a buliba fog lemerülni…

Maszkra fel!

Számtalan amcsi csajos filmben láttad, de még sosem próbáltad ki? Pedig tényleg jó móka: maszkoljatok együtt! Igazán környezetbarát választás, ha a piacról, szezonális gyümölcsöket, zöldségeket választotok maszk alapanyagnak! Egy bázis alapkrémbe keverjetek tápláló gyümölcsöket, amitől a hatás megtöbbszöröződik! Azért nézzetek utána neten, hogy kinek, milyen összetevő jó a bőrére. (Nehogy a pattanás elleni krémet kelljen bevetni mindenkinek az akció végén…) És milyen viccesen néztek ki! Insta posztnak is kiváló!

Felejtsd el a nejlont!

Neked ez már életbevágó kérdés, hiszen a Föld jövője a Te jelened. Így már egy buliba is érdemes a szilárd sampont, tápláló szappant pakolni. Csak semmi műanyag. Nejlon tasakok helyett pedig szövet táska legyen az utazó szennyestartód. 

Válaszd a “zöld make up”-ot

Másnap reggel sminkelned is kell, de tartsd ezt is minimálon. Elég egy BB krém, egy több funkciós arcpír&rúzs és egy kis szempillaspirál. Voksolj itt is a környezetbarát márkákra. Azokra a cégekre, akik már felelősségteljesen gondolkodnak, és nem akarják a Földet terhelni a műanyag és egyéb káros vegyszer kibocsátással a gyártás során. 

Legyen a szokásod

Ez nemcsak a pizsiparti csomagoláshoz hasznos tipp! De ha hozzászoksz, hogy úgy vásárolsz, hogy csak azt vásárolod meg, amire szükséged van, akkor már tettél a Földért. És olvasd el, mi van a címkén! Ott már látod, hogy a cég mennyire környezetbarát. Válaszd azt a céget, akinek fontos a környezettudatosság, a minőség, a megbízható működés.  

A FOREO új, ISSA mini 3 szónikus fogkeféje már elérhető a Notino.hu odalán.

Tovább az eredeti cikkre: Tinitipp: legyél öko az ottalvós bulin is!

Vélemény, hozzászólás?