Tihanyba költözik a Mokka

Tihanyba költözik a Mokka olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Egy hétre a Balaton északi partjára, Tihanyba költözik a Mokka stábja.…

A teljes cikk itt olvasható:
Tihanyba költözik a Mokka

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Egy hétre a Balaton északi partjára, Tihanyba költözik a Mokka stábja. Július 25-29 között Orosz Barbara, Iszak Eszter, Istenes László és Pachmann Péter a Tihanyi Vinarius Borárium, Gasztrobár és Rendezvényházból köszöntik a nézőket.

Újra álomszép Balaton-parti panorámára cserélik a zuglói stúdiót a TV2 piacvezető reggeli magazinműsorának készítői. A Mokka műsorvezetők, Orosz Barbara, Iszak Eszter, Istenes László és Pachmann Péter a tó partján, míg Váczi Gergő a budapesti stúdióban várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban a Közép-dunántúli régió és a Tihanyi-félsziget programlehetőségeire, turisztikai látványosságaira és gasztronómiai sokszínűségére is felhívják a figyelmet. A témák között mindenki megtalálhatja a kedvére valót, sorra érkeznek majd az izgalmasabbnál izgalmasabb vendégek, akik közül néhányan főzőtudományukat is bizonyíthatják a Tihanyi Vinarius executive chef-jének segítségével.

“Egy-egy ilyen kitelepülés nemcsak a nézők, hanem a kollégák számára is különleges élmény. Az évközbeni irodai rutinból kiszakadva dolgoznak együtt, hogy a megszokott magas színvonalú műsort készítsék el nap, mint nap. Ha a másnapi adás összeállt, van idő egy kis közös programra is, gyönyörű környezetben, a magyar tenger partján. Mi már nagyon várjuk!” – nyilatkozta Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója.

A Mokka 2004 óta látható a TV2 műsorán, szeptemberben ünnepli 18-ik születésnapját.

A Tihanyba költözik a Mokka bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Tihanyba költözik a Mokka

Vélemény, hozzászólás?