Különleges közösségi oldalt fejleszt egy magyar cég

Különleges közösségi oldalt fejleszt egy magyar cég olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A jelenleg elérhető közösségi oldalak hibáit szeretné kiküszöbölni az a magyar…

A teljes cikk itt olvasható:
Különleges közösségi oldalt fejleszt egy magyar cég

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A jelenleg elérhető közösségi oldalak hibáit szeretné kiküszöbölni az a magyar cég által fejlesztett új rendszer, amely sokkal szabadabb hirdetési felületet és tevékenységet hirdet. A SocialQ fejlesztése már elkezdődött, funkciói között lesz a blogírás, a kriptofizetés, sőt még a társkeresés is könnyedén és biztonságosan bonyolítható rajta.

Az mindig egy érdekes kérdés, hogy milyen okok miatt lehet igény egy ilyen típusú közösségi platformra? A közösségi oldal megálmodói szerint, azok az emberek sarkalják ezt a változást, akik minőségi közösségi térre vágynak. Bándli Renátó, a Millionstarter alapítója úgy fogalmaz, hogy egészen egyszerűen elegük lett a jelenleg elérhető közösségi oldalak működéséből.

„Nem természetes az, hogy korlátozzák az ember szólásszabadságát, vagy tévesen kitiltják az embert a hirdetéskezelőkből úgy, hogy soha többé nem hirdetheti a vállalkozását. Ezekre a problémákra kerestünk megoldást, és így született meg a SocialQ. Sokkal szabadabban lehet hirdetni vállalkozásokat, mert mi ellenőrizzük a cégeket ezáltal a scam projektek, és a lehúzások is javulhatnak. Vállalkozóként gyakran akadályokba ütközik az ember a közösségi média hirdetési felületeken és ezáltal nagy versenyhátrányba kerülhet. Saját magam is tapasztaltam ennek a negatív hatásait” – mondta Bándli Renátó.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy sokkal szabadabb, a vállalattól független irányelv politikát szeretnének folytatni.

„Olyan közeget szeretnénk teremteni, ahol valódi emberek, valódi szólásszabadságot gyakorolhatnak a nagyhatalmaktól függetlenül. Ebbe az irányításba csak az MST tokennel rendelkező holderek vehetnek részt. Úgy kell elképzelni, mintha az MST token tartói egy ország szavazópolgárai lennének, és minden döntésről igazságosan tudnak dönteni, közösen. Erről szólna a közösség valós ereje, ami itt megadatik. Minden országban az MST tulajdonosok kapnak egy felületet a rendszerben, ahol tudnak szavazni és részt vehetnek az irányításban is” – tette hozzá a Millionstarter alapítója.

A cél, hogy az Európai Unió első számú közösségi terévé váljanak. Ehhez persze rengeteg időre, pénzre és fejlesztésre lesz szükség, de több száz milliós felhasználó bázist szeretnének kiépíteni – árulta el a jövőbeli terveikről Bándli Renátó.

Új funkciókat ígér az oldal

A platform új funkcióinak köszönhetően, az adatbiztonság és szólásszabadság biztosítva lesz. De lehet majd blogot vezetni, megoszthatóak lesznek a fényképek, videók és a podcastek is.

„Ezek mellett saját oldalt is készíthetnek a felhasználók. A chat rendszerünk alatt küldhetnek majd kriptovalutát egymásnak és fizethetnek is ezzel a tartalmakért. Aki az iparágban kicsit jártasabb tisztában van vele, hogy ezeknek az ambíciózus terveknek a megvalósításához nagy tőkebevonásra van szükség, hogy nagyot tudjon egy ilyen projekt szólni, főleg nemzetközi szinten. Az elmúlt időszakban főleg a technikai fejlesztésekre koncentráltunk és a háttérvár megfelelő strukturálására. Jelenleg egy 3 fős csapat dolgozik a fejlesztésen, de szeretnénk 15-20 főre bővíteni. A közösségi oldal fejlesztése még csak pár napja kezdődött el, és egy hatalmas, de örömteli feladattal nézünk szembe, amiért minden nap aktívan tesz a csapat” – mondta Bándli Renátó.

Az új oldalon a Millionstarter saját kriptovalutája az MST token lesz a belső fizetőeszköz. Ezzel hirdetéseket, tagságokat, kiemeléseket lehet majd vásárolni. Aki szeretne részt venni ebben a projektben, mint korai befektető, ezt már 50 dollártól megteheti a millionstarter.com oldalán.

„Ez az összeg egy két fős éttermi vacsora árának felel meg jelenleg Magyarországon és ezzel szeretnénk elérni, hogy sok kisbefektető legyen és ne összpontosuljon túl nagy összeg egy-egy magánszemély kezében. A vásárlás menete nagyon egyszerű és forinttal is be lehet fizetni az összeget bankon vagy PayPalon keresztül. Sőt ezt a tokenszámot a vásárlás pillanatától kamatoztatni lehet. Ügyfélszolgálatunk szívesen nyújt vásárlási segítséget mindenkinek. A rendszerhez kapcsolódik egy saját társkereső oldal is, ehhez egyedi algoritmust fejlesztünk. Így biztonságosan és gyorsabban lehet majd párt találni, mert SocialQ-nak is az a célja, hogy közösséget, kapcsolatokat teremtsen és építsen” – zárta gondolatait a platform kitalálója.

A Különleges közösségi oldalt fejleszt egy magyar cég bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Különleges közösségi oldalt fejleszt egy magyar cég

Vélemény, hozzászólás?