Tesla: Okosotthon újdonságok – spórolás és kényelem kéz a kézben

Tesla: Okosotthon újdonságok – spórolás és kényelem kéz a kézben olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A takarékosság, az előrelátás és a modern design jár kéz a…

A teljes cikk itt olvasható:
Tesla: Okosotthon újdonságok – spórolás és kényelem kéz a kézben

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A takarékosság, az előrelátás és a modern design jár kéz a kézben a Tesla okosotthon termékeiben! A 70 éves márkanévvel és szakmai tudással bíró cseh vállalat okoseszközei otthonunk kényelmét szolgálják, növelik annak energiahatékonyságát, de kisállataink jólétére is megoldást nyújthatnak. A Tesla termékek magas minőségűek, letisztult formavilággal bírnak és tökéletesen illeszkednek a modern otthonokba! 

Okostermékek a hatékonyabb energiagazdálkodásért

Tesla hőmérséklet- és páratartalom mérő

A Tesla intelligens hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőjével a rezsispórolás is könnyebben megy, hiszen folyamatosan láthatjuk, így kontroll alatt tarthatjuk otthonunk hőmérsékletét. Éles, kontrasztos LCD kijelzője minden fontos információt közöl a belső klímáról! Az okoseszköz csatlakozik a mobilunkhoz is, így távolról is információt kaphatunk az otthonunk vagy nyaralónk hő-,és páratartalmáról! 

Ár: 9 990 Ft

Elérhetőség: https://kovetlek.hu/

Tesla Smart Plug okoskonnektor

A Tesla Smart Plug okoskonnektorral egy normál készülék is ‘okossá’ válik; a dugaljba csatlakoztatott bármilyen készülék egy előre beállított időpontban kapcsol be vagy ki. Az okoskonnektor az egyes készülékek energiafogyasztását is képes mérni és önállóan működik anélkül, hogy egy központi egységhez csatlakozna. Mindössze vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolatra van szükség!

Ár: 6 990 Ft

Elérhetőség: https://kovetlek.hu/

Okostermékek kedvenceink kényelméért

Tesla okos háziállat ételadagoló, kamerával

Egyedül kell hagyni a kutyát vagy cicát otthon, és nincs, aki napközben megetesse? Ezzel az intelligens automata adagolóval rendszeresen, távolról intézhetjük kedvencünk etetését. Az okosetető segítségével kisállatunk naponta többször kaphat új tápot a tálkába, így nem lesz éhes, vagy épp túletetve. Az intelligens adagoló beépített HD kamerával, sőt, hangszóróval is rendelkezik: így bármikor láthatjuk és beszélhetünk is házi kedvencünkhöz, miközben ő falatozik.

Ár: 64 990.-

Elérhetőség: https://kovetlek.hu/

Tesla okos háziállat itató

Ha házi kedvencünk egyedül maradna otthon, a Tesla intelligens itatója gondoskodik róla, hogy folyamatosan friss vizet kortyolgasson, akár 5 napig. A friss vízért a beépített vízszűrő, míg a rendszeres vízivásért az itató programozható szökőkút funkciója gondoskodik. A készülék távolról, mobilalkalmazáson keresztül is beállítható, de működhet automatikus üzemmódban is.

Ár: 24 990.-

Elérhetőség: https://kovetlek.hu/

Tesla okos haltáp adagoló

A halakat nem vihetjük el nyaralni, de egy vérbeli akvarista számára nem kérdés, hogy nekik is kijár a törődés – nekik fejlesztette ki a Tesla az intelligens haletetőt. Segítségével a halakról és egyéb vízi állatokról hosszabb távollét esetén is gondoskodhatunk. A dizájnos, csendes akváriumi etető 200 ml-es edénnyel rendelkezik, mely szemcsés és pelyhes ételek tárolására is alkalmas. Mobilapplikáció segítségével a világ bármely pontjáról beprogramozhatjuk az etetés idejét, rendszerességét és adagolt eledel mennyiségét is! 

Ár: 16 990.-

Elérhetőség: https://kovetlek.hu/

Okoseszközök otthonunk kényelméért

Tesla Smart aroma diffúzor

Az ‘i’-re keresed a pontot, hogy a szobád hangulata tökéletes legyen? A Tesla Smart aroma diffúzor teljessé teheti a képet: illóolajjal használva azonnal ellazult hangulatba kerülhetünk – másodpercenkénti 2,4 millió rezgésnek köszönhető az elérhető legfinomabb párát képezi. A hangulatot beépített LED világítás teszi teljessé, 7 különböző színben. A Tesla aroma diffúzora nagyobb, akár 20 nm2-es szobák illatosítására is alkalmas, és ha akarjuk, mobilapplikáció segítségével akár távolról bekapcsolhatjuk, így hazaérkezve azonnal kellemes illat fogad majd minket!

 

Ár: 19 990.-

Elérhetőség: https://kovetlek.hu/

Tesla melegítős okospárna

Mindenből lehet okoseszköz? Párnából biztosan! A Tesla Smart melegítő párnája használható akár a deréktájon, akár a fej alá. A szabályozható meleget adó párna kellemesen ellazít, és zavartalan alvást biztosít. A fűtés 37-57 °C között állítható! Okoseszköz révén gyűjti az alvásminőségre vonatkozó adatokat is! Sőt, beépített hangszórójából egy applikáción keresztül kellemes zene, mese vagy podcast is játszható, melyek segíthetnek az ellazulásban és az elalvásban.

Ár: 38 990.-

Elérhetőség: https://kovetlek.hu/ 

Tovább az eredeti cikkre: Tesla: Okosotthon újdonságok – spórolás és kényelem kéz a kézben

Vélemény, hozzászólás?