Teljes sötétségben, fénytechnikai elemek nélkül ad koncertet a Bagossy Brothers Company

Teljes sötétségben, fénytechnikai elemek nélkül ad koncertet a Bagossy Brothers Company olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Mindenki számára ismerős az érzés, amikor egy koncert előtt elsötétül a…

A teljes cikk itt olvasható:
Teljes sötétségben, fénytechnikai elemek nélkül ad koncertet a Bagossy Brothers Company

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Mindenki számára ismerős az érzés, amikor egy koncert előtt elsötétül a nézőtér, a zenekar hatalmas ováció közepette megérkezik a színpadra, felgyúlnak a fények és a zenészek belekezdenek az első dalba, miközben beindul millió lámpa, füstgép, vizuális tartalmak futnak a LED falakon, tökéletes látvánnyal kiegészítve a zenekar munkáját.

Mit szólnátok hozzá, ha kivennénk az egyenletből a kivetőt, a füstgépet, és úgy összességében fényeket? Sőt, mi lenne, ha egyáltalán nem látnánk semmit, csak és kizárólag a zenét hallgatnánk? 

A Bodor Tibor Kulturális Egyesületnek köszönhetően egy egészen rendkívüli élményben lehet részünk március 17-én az Erzsébetligeti színházban, ahol a teljes sötétségben semmi másra nem fog tudni figyelni a néző – vagyis inkább a hallgató, mint a négyszeres Petőfi Zenei díjas, kétszeres Fonogram díjas, hatszoros platina és négyszeres aranylemezes Bagossy Brothers Company dalaira. A Gyergyószentmiklósról indult csapat, a remek dalok mellett, lendületes koncertjeivel vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává, ezen az estén viszont egy kicsit más oldalukról mutatják be a dalaikat.

Az egyesület évek óta rendíthetetlenül dolgozik azon, hogy a vakok és gyengénlátók számára önkéntes alapon olvassanak fel könyveket. Az egyesület Bodor Tibor színművész munkássága előtt tiszteleg, és az általa indított hagyományokat ápolja – a művészúr élete során közel 9000 órányi hanganyagot olvasott fel a vakok és gyengénlátók számára, ezek közül a könyvek közül pedig a digitalizálást követően jelenleg is közel 400 kötet ma is elérhető. 

Az exkluzív koncert során nemcsak egy teljesen új megközelítésből ismerhetjük meg a vakok és gyengénlátók világát, de úgy hallgathatunk végig egy élőzenés koncertet Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarával, hogy közben semmi másra nem figyelünk, csak Bagossy Norbi hangjára, valamint zenésztársai játékára.

A koncert után a Jazzy Rádió műsorvezetője, Péter Móni beszélget a zenekarral és természetesen a közönség is kérdezhet.

A koncert jegyeladásából származó bevétel teljes egésze a Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját támogatja. 

Jegyek kaphatók: 

További információk:

https://bodortibor.hu/koncert-vaksotetben/

Tovább az eredeti cikkre: Teljes sötétségben, fénytechnikai elemek nélkül ad koncertet a Bagossy Brothers Company

Vélemény, hozzászólás?