Tanyacsárda tűzijáték előtt-után

Tanyacsárda tűzijáték előtt-után olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A lajosmizsei Tanyacsárda kínálata az augusztus 20.-i hétvégén tökéletesen illeszkedik egy…

A teljes cikk itt olvasható:
Tanyacsárda tűzijáték előtt-után

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A lajosmizsei Tanyacsárda kínálata az augusztus 20.-i hétvégén tökéletesen illeszkedik egy hagyományőrző magyaros családi programsorozatba.

Miközben az augusztus 20-21-i szombat-vasárnap, az Öreg Tanyacsárdában a Gyöngyöző marhahúsleves, vagy éppen a házi csipetkével készített Bográcsgulyás már a menüsor elején az igazi magyar konyha ízeit ígéri, azt követően a Vörösboros marhapörkölt, Bessenyei Feri bácsi túrós csuszája, szalonnapörccel, illetve a Kacsalakoma is egytől-egyig a hagyományos hazai gasztronómia remekeiként kerülnek az asztalra.

A sort természetesen lehetne még folytatni a pékmester módra készült Kemencében sütött bőrös sertéscsülöktől kezdve a szürkemarha hátszínszeleten, a Tűzdelt szarvasfilén és a Lapon sütött filézett csirkecombon át egészen a barackízzel fedett Lángoló tejespitéig. Egy biztos az Öreg Tanyacsárdában, a különleges, aktuális ajánlatokat is beleértve biztosra mehetünk akkor, ha a tradicionális magyar konyha ízeire vágyunk.

Eközben az Új Tanyacsárdában, a budapesti tűzijáték előtt a parázs hangulatú pusztai lovasbamutató teremt ünnepi hangulatot a vendégeknek, akik a frissen sült, hajtogatott tepertős pogácsa ízével hangolódhatnak arra a tanyasi gasztronómiai élményre, amit a Büféasztalos ebéd kínál a hagyományos magyar fogásokkal és korlátlan fogyasztással. Miközben a vendégek a foci mellett a ping-pongot, a csocsót és a léghokit is választhatják az ízletes falatok mellé, az igazi alföldi élményt a pusztai kocsikázás garantálja az Új Tanyacsárdában.

– azutazó –

Tovább az eredeti cikkre: Tanyacsárda tűzijáték előtt-után

Vélemény, hozzászólás?