Keresik a turizmus fiatal újítóit: indul a CheckINN innovációs verseny egyetemistáknak

Keresik a turizmus fiatal újítóit: indul a CheckINN innovációs verseny egyetemistáknak olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A CheckINN Turisztikai Innovációs HUB idén is meghirdeti felsőoktatási hallgatóknak szóló…

A teljes cikk itt olvasható:
Keresik a turizmus fiatal újítóit: indul a CheckINN innovációs verseny egyetemistáknak

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A CheckINN Turisztikai Innovációs HUB idén is meghirdeti felsőoktatási hallgatóknak szóló innovációs versenyét; a legjobbak 3 millió forintos ösztöndíjat és mentorálást nyernek.

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány által létrehozott CheckINN Turisztikai Innovációs HUB versenyén az induló háromfős csapatoktól olyan innovatív ötleteket várnak, amelyekkel a turizmus területén szeretnének változást hozni.

A versenyen két kategóriában, szállodaipar-vendéglátás és aktív turizmus területén várják az ötleteket. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a zöld innovációs megoldásokra, de lehet pályázni digitális és IT innováció, valamint szolgáltatás/termék és marketing fejlesztés témában is.

Kiemelték: az elmúlt három évben több mint 250 csapat, összesen 750 hallgató vett részt a versenyben. A pályázatokon számos olyan ötlet született, melyek ma már a turizmus meghatározó elemei.

Az egyik legkiemelkedőbb és legfrissebb sikertörténet a “Vízi Mozi” projekt, mely egy újszerű mozi élményt kínál, ugyanis csónakázás közben filmet lehet nézni. Az ötlet a 150. születésnapját ünneplő Budapest egyik különleges programelemeként valósult meg a Városligeti Csónakázótavon. Egy másik sikeres projekt az “Illatok kalandjátéka”, amelyet egy érzékszervi kiállítás formájában először Kecskeméten rendeztek meg 2022-ben – ismertették a közleményben. (MTI)

Tovább az eredeti cikkre: Keresik a turizmus fiatal újítóit: indul a CheckINN innovációs verseny egyetemistáknak

Vélemény, hozzászólás?