Szintet lép az otthoni mozizás

Szintet lép az otthoni mozizás olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Hazánkba is megérkezett az LG Electronics (LG) eddigi legfejlettebb, házimozi élményt…

A teljes cikk itt olvasható:
Szintet lép az otthoni mozizás

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Hazánkba is megérkezett az LG Electronics (LG) eddigi legfejlettebb, házimozi élményt kínáló lézerprojektora. Az ultrarövid vetítési távolságú, többek közt automatikus fényerőszabályzóval ellátott CineBeam 4K HU715Q a faltól mindössze 21,7 centiméterre elhelyezve 100 hüvelykes képet vetít a falra, így helytakarékosan biztosít kiemelkedő képminőséget.

Az új CineBeam projektor kitűnő választás lehet azok számára, akik otthonukban, közvetlenül a falra vagy vászonra vetítve szeretnének moziélményt átélni. A kompakt, könnyen beállítható modell a legtöbb beltéri helyiségben, vagy akár kültéren is remekül mutat, a Kvadrat textilvállalat prémium kategóriás szövetborításának köszönhetően ugyanis jól harmonizál a bútorokkal és a belső terekkel.

A készülék élénk, 3840 x 2160 pixeles 4K felbontást kapott, a fejlett lézertechnológia révén pedig 2 000 000:1 kontrasztarányt és nagy csúcsfényerőt biztosít, így a tartalmak sötét és világos jeleneteit is még részletgazdagabban láthatjuk. A 4, 9 és 15 fokos trapéztorzítást is korrigáló keystone funkciónak köszönhetően a projektor mind vízszintesen, mind pedig függőleges állásban rugalmasan elhelyezhető. A HU715Q 2500 ANSI lumen fényerőre képes lézer fényforrás segítségével a lámpa ráadásul 20 000 órányi használatra lett tervezve, így négyszer hosszabb az élettartama a hagyományos projektor izzóknál.

A projektor emellett számos fejlett képjavító technológiát is kapott. A Brightness Optimizer funkció a beállításokat a környezeti fényviszonyoknak megfelelően optimalizálja. A Dynamic Tone Mapping a HDR-teljesítmény fokozása érdekében elemzi és finomhangolja az egyes képkockákat, így a tartalomtól vagy a szoba fényviszonyaitól függetlenül képes valósághű, hihetetlenül élénk képek megjelenítésére. A Filmmaker Mode pontosan a rendezők szemével adja vissza a filmek hangulatát, méghozzá az eredeti képarányt, képkockasebességet és színeket megtartva. Az LG webOS intelligens platformja intuitív vezérlést és navigációt kínál, és hozzáférést biztosít a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokhoz, beleértve a Netflixet, az Amazon Prime Videot, a Disney+-t, a YouTube-ot és az Apple TV-t. A készülékben elhelyezett négy mélynyomó és a 2.2 csatornás sztereó hangszórók emellett térhatású hangzásra képesek egy vagy két Bluetooth hangszóróval összekapcsolva.

A HU715Q lézerprojektor már hazánkban is elérhető.

A Szintet lép az otthoni mozizás bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Szintet lép az otthoni mozizás

Vélemény, hozzászólás?