„Színházak az egyszülősökért” – nemcsak alkotnak – segítenek is 

„Színházak az egyszülősökért” – nemcsak alkotnak – segítenek is  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Karácsonyi adománykampány az egyszülős családoknak, az egyszülős családokért  Karácsony közeledtével az…

A teljes cikk itt olvasható:
„Színházak az egyszülősökért” – nemcsak alkotnak – segítenek is 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Karácsonyi adománykampány az egyszülős családoknak, az egyszülős családokért 

Karácsony közeledtével az Egyszülős Központ – támogatói felajánlásoknak köszönhetően – 200 vidéki és 200 budapesti egyszülős családot lep meg az ünnepekre egyenként 40 ezer forintos ajándékcsomaggal. Ahhoz, hogy a vidéken élő családoknak is el tudjuk juttatni a csomagokat, a megyeszékhelyek színházainak segítségét kértük, akik minden megyébe elviszik az ajándékokat a színházukba, ahol a szülők át tudják azokat venni.  

Karácsony közeledtével természetesnek vesszük az ünnep örömét, azt gondoljuk, hogy advent a könnyed várakozás időszaka. Pedig vannak családok, akiket szorongással és aggodalommal töltenek el ezek a napok. Nagyon sok gyermekét egyedül nevelő szülő még nem tudja, mit tud tenni az ünnepi asztalra és vajon lesz-e ajándék a gyermekeinek a fa alatt.

Már hagyománynak számít, hogy minden évben karácsonyi adománygyűjtő kampányt indítunk, amelynek célja, hogy az ország különböző megyéiben élő, nehéz helyzetben élő egyszülősök közül legalább 400 család boldogan tölthesse az ünnepeket. Az ajándékok eljuttatásához segítségre van szükségünk, ezért ebben az évben „Színházak az egyszülősökért” címmel kampányt indítottunk: az Egyszülős Központ karácsonyi nagykövetének kértük fel a megyeszékhelyek színházigazgatóit, akik a saját városukban adják át az általunk készített ajándékcsomagokat. A felkérést kivétel nélkül minden megkeresett színház elfogadta, így minden megyébe tudunk csomagot küldeni az egyszülős családoknak. Ajándékcsomagot 2022. november 28-ig az Egyszülős Központ honlapján lehet igényelni. Az ajándékcsomagokat aszerint osztjuk ki, hogy kinek van rá a legnagyobb szüksége.

A karácsonyi nagyköveteinket december 13-án a pesti Egyszülős Központból indítjuk el, hogy 200 vidéken élő egyszülős családnak eljuttassák az Egyszülős Központ karácsonyi csomagját.

Tovább az eredeti cikkre: „Színházak az egyszülősökért” – nemcsak alkotnak – segítenek is 

Vélemény, hozzászólás?