Szerződést hosszabbított a Magyar Telekom az EHF FINAL4-ra készülő Telekom Veszprémmel

Szerződést hosszabbított a Magyar Telekom az EHF FINAL4-ra készülő Telekom Veszprémmel olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Meghosszabbította támogatói szerződését a Magyar Telekom a néhány hete Magyar Kupát…

A teljes cikk itt olvasható:
Szerződést hosszabbított a Magyar Telekom az EHF FINAL4-ra készülő Telekom Veszprémmel

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Meghosszabbította támogatói szerződését a Magyar Telekom a néhány hete Magyar Kupát nyert és éppen a kölni FINAL4-ra készülő Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatával. A megállapodás szerint a Telekom további négy évig, a 2025/2026-ös bajnoki szezon végéig névadó szponzorként segíti a veszprémi klubhoz tartozó férfi felnőtt és utánpótlás csapatok munkáját.

A Magyar Telekom és jogelődjei 1997 óta támogatják a veszprémi férfi kézilabda klubot, 2016 óta pedig a Telekom névadó szponzora is a veszprémi férfi felnőtt és utánpótlás csapatoknak. Ezt az együttműködést hosszabbították meg most a felek további négy évvel. A Telekom telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal is segíti a csapat sikeres felkészülését hazai és nemzetközi meccsekre. A csapat „otthonában”, a Veszprém Arénában wifi szolgáltatást biztosít az odalátogató drukkereknek.

Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója az együttműködés kapcsán elmondta: „Büszkék vagyunk rá, hogy a Telekom Veszprém leghűségesebb támogatójaként kerek negyed évszázada állhatunk a csapat mellett, amely nemcsak hazánkban az egyik legsikeresebb – idén újra elhódította a Magyar Kupát -, de a nemzetközi sportéletben is rangot vívott ki magának az évek során. A klub rendkívül elkötelezett szurkolótáborral rendelkezik, digitális megoldásainkkal igyekszünk az elkövetkező években az ő szurkolói élményükhöz is hozzáadni. Bízunk benne, hogy az elkövetkező négy évben is jelentős sikerekhez segíthetjük hozzá névadó szponzorként a Telekom Veszprémet.”

Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatójának nyilatkozata az együttműködés folytatásáról:

„Nagy megtiszteltetés és elismerés számunkra, hogy a Magyar Telekom immáron 6 éve a csapat névadó szponzoraként támogat bennünket. A Telekom Veszprém csapata Magyarország egyik legsikeresebb férfi kézilabdaklubja és rekordbajnoka, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a 26-szoros Magyar Bajnoki cím, a 29 Magyar Kupa-győzelem, a 3-szoros Magyar Szuperkupa-győztesi cím, a 2-szeres KEK-győzelem illetve a 4-szeres SEHA-liga győzelem. Továbbá a csapat 7-szer kvalifikálta magát az EHF Bajnokok Ligája Final 4-ba és ez idáig 4-szer került az EHF Bajnokok Ligája döntőjébe. Büszkék vagyunk arra, hogy újabb négy szezonnal folytatódik ez a stabil partnerkapcsolat, amit további jó eredményekkel szeretnénk meghálálni. Folytassuk a közös munkát, együtt a sikerekért!

Tovább az eredeti cikkre: Szerződést hosszabbított a Magyar Telekom az EHF FINAL4-ra készülő Telekom Veszprémmel

Vélemény, hozzászólás?