Számos modellsorozatát frissíti a nyáron a BMW

Számos modellsorozatát frissíti a nyáron a BMW olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Rengeteg újdonságot ígér a bajor autónyártó néhány hónapon belül: ezekből szemezgetünk.…

A teljes cikk itt olvasható:
Számos modellsorozatát frissíti a nyáron a BMW

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Rengeteg újdonságot ígér a bajor autónyártó néhány hónapon belül: ezekből szemezgetünk.

Az új BMW 2-es Active Tourer modellpalettája két plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával és egy BMW xDrive intelligens összkerékhajtással együttműködő dízelmotorral bővül. Az új 230e xDrive Active Tourer hajtáslánc-technológiájának rendszerteljesítménye 326 lóerő, így helyzetből 5,5 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órás tempóra, tisztán elektromos hatótávolsága pedig a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus mérései szerint egy feltöltéssel 82 – 93 kilométer.

2022 nyarától a kompakt kétajtós BMW 2-es Coupé átfogó vezetési élményét az új BMW 218i Coupé kínálja fel a legtakarékosabb módon, motorházteteje alatt egy 156 lóerő maximális teljesítményre és 250 Nm csúcs forgatónyomaték leadására képes, 2.0 liter hengerűrtartalmú, négyhengeres benzinmotorral. A motor erejét egy nyolcfokozatú Steptronic automataváltó továbbítja a hátsó tengelyhez. Az új BMW 218i Coupé 8,7 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre.

Az új BMW 4-es Gran Coupé portfólióján két-két új hajtáslánc-változat ünnepli premierjét, a vezetés élményét és az utazás kényelmét pedig számos modellsorozatnál újratervezett felszereltségi csomagok emelik új szintre.

Tovább az eredeti cikkre: Számos modellsorozatát frissíti a nyáron a BMW

Vélemény, hozzászólás?