A MEININGER Hotels is támogatja a legnagyobb energiaital márka európai versenyét

A MEININGER Hotels is támogatja a legnagyobb energiaital márka európai versenyét olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

 A szállodalánc a Red Bull Can You Make It? hivatalos partnere…

A teljes cikk itt olvasható:
A MEININGER Hotels is támogatja a legnagyobb energiaital márka európai versenyét

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  •  A szállodalánc a Red Bull Can You Make It? hivatalos partnere
  • A világ felfedezése és közösségi élmények: ezek az értékek képezik a MEININGER Hotels és a Red Bull partnerségének alapját.

A tökéletes helyszín a célvonal átszakítását követő pihenésre és beszélgetésre: a MEININGER Hotels Berlin-Tiergarten aulái és bárjai. © MEININGER Hotels © MEININGER Hotels

Hét nap alatt Berlinbe, miközben csak Red Bullal fizethetsz!

A MEININGER Hotels a Red Bull Can You Make It? 2024-es versenyének hivatalos vendéglátó partnere, amely soha vissza nem térő lehetőséget nyújt a világ minden tájáról érkező kalandvágyóknak. A szállodalánc négy induló városban kínál szobákat az esemény résztvevői és a Red Bull munkatársai számára: Milánóban, Koppenhágában, Budapesten és Amszterdamban a mindenkori MEININGER 

Hotels a kiindulópontja a résztvevő háromfős csapatoknak. Itt fogadják és tájékoztatják az indulókat, mielőtt kezdetét veszi izgalmas utazásuk Európán keresztül. A csapatok feladata mindössze hét nap alatt Berlinbe érni, kizárólag Red Bull energiaitalt használva fizetőeszközként.

Nem az érkezés sorrendje a döntő; a csapatokat három tényező alapján ítélik majd meg:

  1. az Európa-szerte megtalálható ellenőrzőpontokon végrehajtott kihívások száma,
  2. a kihívások listáján szereplő teljesített feladatok mennyisége,
  3. valamint a közösségi média csatornákon és a www.redbullcanyoumakeit.com honlap megosztott kalandok alapján.

Az élményszerzés tehát sokkal többet számít, mint a gyorsaság. A MEININGER Hotels a csapatok, valamint a Red Bull munkatársai számára egyaránt szállást biztosít Berlinben, a városközpont négy szállodájában.

A közösség felfedezése és támogatása: értékek, amelyek összekötnek

A MEININGER Hotels számára kiemelten fontos a közösség. Létesítményei számos lehetőséget kínálnak arra, hogy a vendégek közösségi élményekben is részt vehessenek. Szinte minden MEININGER szállodában megtalálható játékzóna, ahol társas- és kártyajátékok, biliárdasztal és csocsóasztal is rendelkezésre áll. Kiváló közösségi hely a vendégkonyha és a bár, ahol a vendégek pihenhetnek, élvezhetik egymás társaságát, vagy megalapozhatnak egy izgalmas estének.

„A MEININGER Hotels vendégei kíváncsi felfedezők, ezért szállodaláncunk támogatja őket abban, hogy a legtöbbet hozzák ki utazásukból. Szállodáink izgalmas kalandok kezdeteinek helyszínei. Kiindulópontot szolgáltatnak a felfedezéshez, és lehetővé teszik ennek közösségi megélését is. Örülünk, hogy a Red Bull Can You Make It? jelentkezőinek is mi biztosítjuk ezt a helyszínt, összhangban a »Lépj ki, és fedezd fel« szlogenünkkel. Megélni a kalandot, felfedezni a világot, és mindezt csapatban tenni; ez az, amit a Red Bull és a MEININGER Hotels egyaránt képvisel” – mondta Ajit Menon, a MEININGER Hotels vezérigazgatója.

A Red Bull Can You Make It? versenyről:

Egy életre szóló kalandot kínál a Red Bull Can You Make It? versenye. A világ minden tájáról érkező csapatoknak mindössze hét napjuk van arra, hogy átutazzák Európát, miközben kizárólag Red Bull dobozokat használhatnak fizetőeszközként. A nézők a Red Bull Can You Make It? hivatalos weboldalán követhetik a háromfős csapatok útját. A versenyzők ellenőrzőpontokon és kalandos kihívások teljesítésén keresztül szerezhetnek pontokat Európa különböző országaiban, így lehetnek csak elsők a ranglistán. A lényeg nem elsőként célba érni, hanem az átélni az útba eső kalandokat. Ez az utazás arról szól, hogy az ész, a karizma és a stratégia segítségével megválaszolni a kérdést: „Can You Make It?”

Fotók: © MEININGER Hotels

Tovább az eredeti cikkre: A MEININGER Hotels is támogatja a legnagyobb energiaital márka európai versenyét

Vélemény, hozzászólás?