Még több tartalom lesz az HBO Max-on

Még több tartalom lesz az HBO Max-on olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Közép-Kelet-Európára is kiterjeszti partneri együttműködését a Sony Pictures Television (SPE) és…

A teljes cikk itt olvasható:
Még több tartalom lesz az HBO Max-on

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Közép-Kelet-Európára is kiterjeszti partneri együttműködését a Sony Pictures Television (SPE) és a WarnerMedia, amelynek értelmében a régióban az SPE hamarosan érkező nagyjátékfilm-kínálatának egyes címei kizárólag az HBO csatornáin, illetve az HBO Max streamingfelületén válnak nézhetővé.

A válogatás az SPE legnagyobb és legjobban várt jelenlegi kasszasikereit tartalmazza, köztük a „Venom 2. – Vérontó”, a „Szellemirtók – Az örökség”, az „Uncharted”, a „Morbius” és a „Pókember: Nincs hazaút” című filmeket. A kínálat részét képezik továbbá olyan, pozitív kritikai visszhangot kiváltó filmek is, mint a „Karácsonyi meglepi”, „A törött szívek múzeuma”, a „Monster Hunter – Szörnybirodalom” és „Az apa”, valamint számos cím a legnépszerűbb SPE franchise-ok közül, többek között a „Hotel Transylvania” sorozat, a „Nyúl Péter” és a „Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő”, a „Pókember: Hazatérés”, a „Pókember: Irány a Pókverzum!”, „A csodálatos Pókember 1 & 2’” és a „Jumanji – Vár a dzsungel”.

A filmekre és televíziós sorozatokra vonatkozó megállapodás Közép-Kelet-Európa területeire terjed ki, és a fenti SPE-címeket Lengyelországba, Csehországba, Szlovákiába, Magyarországra, Romániába és az adriai régióra hozza majd el. Az HBO Max március 8-án váltja le az HBO GO-t a régióban.

A Még több tartalom lesz az HBO Max-on bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Még több tartalom lesz az HBO Max-on

Vélemény, hozzászólás?