Skandináv márkák a MODIVO-n

Skandináv márkák a MODIVO-n olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Meghódítják a divat világát és a világ influencereinek szívét. A kiváló…

A teljes cikk itt olvasható:
Skandináv márkák a MODIVO-n

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Meghódítják a divat világát és a világ influencereinek szívét. A kiváló minőségű anyagok, a tökéletes szabások és a szokatlan formák szerelmeseit egyaránt lenyűgözik és inspirálják: hódítanak a skandináv márkák! Az észak-európai divat egyszerűségével és kifinomultságával, ugyanakkor lendületes és modern stílusával bűvöli el az arra fogékonyakat. A skandináv márkákat ma már világszerte ismerik és vezető fashionisták viselik. Miközben egyre színesebbé válnak, úgy szorul vissza a monokróm paletta. Ez a jelenség szintén a skandináv életstílusból ered: a vintage stílusból merítenek, a fenntartható divat elveit követik, és a slow life elve szerint élnek. Viharos gyorsasággal hódítják meg a magyar szíveket is! A MODIVO kínálatában olyan ikonikus dán márkák találhatók, mint a ROTATE, Remain, Samsøe & Samsøe, Rains, Gestuz, Birgitte Herskind és Notes Du Nord.

ROTATE – a dánok védjegye

A ROTATE egyike azoknak a márkáknak, amelyek a közösségi média erejét használták fel a csúcsra vezető, rendkívül inspiráló útjukon. Ezen a platformon élvezi legnagyobb népszerűségét a dán brand. A márka rózsaszín és fekete színű, puffos ujjú miniruhái, amiket ugyanabból az anyagból készült gombokkal díszítettek, már-már ikonikussá váltak. A dán márka rövid idő alatt bekerült a világ legnagyobb multibrandjei közé és a butikok kínálatába. A MODIVO-n is elérhető ROTATE egyre nagyobb népszerűségnek örvend a nem szabványos és karakteres formatervezést kedvelő vásárlók körében. A márka mögött Jeanette Madsen és Thora Valdimars dán stylistok állnak, akik a kortárs trendeknek és saját elvárásaiknak megfelelően terveznek kollekciókat a ROTATE számára. A ruhák olyanok, amikről az influencerek mindig is álmodtak.

Samsøe & Samsøe – a skandináv szellem kiteljesedése

A Samsøe & Samsøe ma már globális elismerésnek és nemzetközi sikernek örvendhet. A Samsøe Samsøe skandináv örökségére utaló esztétikája a koppenhágai utcai stílus praktisusságát ötvözi a skandináv szellemiség kvintesszenciájával. A kollekciók túllépnek a trendeken, és a híres dán dizájn hagyományokra támaszkodva minimalista, megfizethető és elérhető divatot hoznak létre. A MODIVO Samsøe & Samsøe kollekciója légies, laza szabású ruhákat, pasztellszínű, túlméretezett felsőket és széles szabású nadrágokat kínál.

Rains – az esőn túl

A Rains márka története a hagyományos esőkabát újraértelmezésével és egy modern fordulattal kezdődött. Azóta elismert, nemzetközi márkává nőtte ki magát, prémium minőségű esőruhák széles választékát kínálva, ami a praktikusságot és a funkcionalitást a legújabb trendekkel ötvözi. A Rains a vízálló felsőruházat mellett vízálló táskákat és kiegészítőket is kínál. A márka minden egyes kollekciójának célja, hogy egyszerre tisztelje és megkérdőjelezze az esőruhákról alkotott hagyományos elképzeléseket. A Rains bebizonyítja, hogy még a felhős idő is jó alkalom arra, hogy megmutasd a stílusodat.

Remain – influencereknek tervezve

A koppenhágai Remain kollekcióiban az időtlen klasszikusok és a modern, dizájnos elemek kombinációját találjuk. A legnépszerűbb darabok minden kollekcióban a ruhák, amelyek olyan dán influencerek kedvencei, mint Thora Valdimars és Jeanette Madsen. A Remain tervezői a lenyűgöző felsőruházat tökéletes szabását is elsajátították. Ennek hála a nők szerte a világon beleszerettek a márka skandináv stílusába.

Gestuz skandináv avantgárd

A Gestuz dán márkát 2008-ban alapította Sanne Sehested divattervező és stylist. A márka alapgondolata és sikere abban rejlik, hogy a rock’n’roll szellemében a design a maximális individualizmusra helyezi a hangsúlyt minden projektben. A Gestuz márka legfontosabb értékei a sokszínűség, az önkifejezés és a saját stílus kialakítása. Önmagunk és a saját utunk felfedezése az a küldetés, ami a márka alapítóját a megalakulása óta vezérli. A brand esztétikája elsősorban a bátor és kemény rock’n’roll, a nőiesség és a finomság merész kombinációja. A tervezések a modern, magabiztos nőknek szólnak, akik szeretnék hangsúlyozni erejüket, de egyben a szexuális vonzerejüket is. A MODIVO oldalán a Gestuz kínálatában minden alkalomra találsz oversized zakókat, puffos ujjú miniruhákat és bőrdzsekiket.

Birgitte Herskind – Koppenhága szívéből

A skandináv nők egyik kedvenc márkája, a dán tervezőnő által csak néhány éve alapított és a tervező nevét viselő márka, a Birgitte Herskind pillanatok alatt meghódította a divatrajongók szívét szerte a világon. A több mint 35 éves tapasztalattal rendelkező művésznőnek sikerült megragadni a skandináv stílus lényegét a terveiben: a minimalizmust, az egyszerűséget és a lazaságot. A tervezőt mindig is Koppenhága, annak energiája, esztétikája, építészete és életstílusa inspirálta. Mindezek a hatások a márka terveiben is visszaköszönnek – Birgitte Herskind a minimalizmust a kifinomultsággal, a klasszikust a modernnel, a nyers formákat a finom kidolgozással ötvözi. A márka olyan divatszakértők és stylistok elismerésének örvendhet, akik értékelik a ruhák kiváló minőségét, valamint a gyártás felelősségteljes megközelítését – a tervek nagy részét Európában, fenntartható módon állítják elő.

Notes du Nord – a kivételes nők márkája

A 2016-ban Koppenhágában alapított Notes du Nord mottója: “Eleve kivételes vagy – öltözködj eszerint”. Ez egy finom felhívás a nők számára a világ minden tájáról, hogy hangsúlyozzák egyediségüket és eredetiségüket. A márka alapítójának és kreatív igazgatójának, Sara Sode-nak a terveit az art-deco stílus és a skandináv nyersesség ötvözi. Elegáns, alkalmi ruhákból sincs hiány azoknak a nőknek, akik mernek “mások” lenni, a fodros ujjú és fodros ruháktól kezdve a minimalista kötött szettekig. A Notes du Nord küldetése, hogy tökéletesen szabott ruháival megerősítse a nőket, és magabiztosabbá tegye őket, bárhová is mennek. A márka védjegye a virágminta, egy olyan motívum, ami mind a ruhákon, mind az üzletek kialakításában megtalálható. A tervező számára a virágzó virágok a szépséghez és a nők teljes kibontakozásához kapcsolódnak, akik az idő múlásával egyre erősebbek lesznek.

A ROTATE, Remain, Samsøe & Samsøe, Rains, Gestuz, Birgitte Herskind és Notes Du Nord skandináv márkák széles választéka megtalálható a modivo.hu webáruházban több százezer kiváló minőségű termék között.

modivo.hu

@modivo.hu

#MODIVOHU

 

fotók: MODIVO

Tovább az eredeti cikkre: Skandináv márkák a MODIVO-n

Vélemény, hozzászólás?