Új Egyensúly címmel mutatkozik be a Samsung kiállítása

Új Egyensúly címmel mutatkozik be a Samsung kiállítása olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

a 2024-es Milánói Design Héten  A Samsung a Milánói Design Hét…

A teljes cikk itt olvasható:
Új Egyensúly címmel mutatkozik be a Samsung kiállítása

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • a 2024-es Milánói Design Héten 

A Samsung a Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 keretében rendezi meg magával ragadó dizájnkiállítását, amely művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját. A kiállítás a nagy múltú milánói Leonardo da Vinci Nemzeti Tudományos és Technológiai Múzeumban található Le Cavallerizze-ben látogatható április 16. és 21. között. A Samsung vállalati dizájnközpontjának „Newfound Equilibrium” (Új Egyensúly) kiállítása a vállalat felhasználóközpontú tervezési filozófiáját mutatja be.

„A formatervezésnél minden esetben szükséges figyelembe venni az élményt, a felhasználói tapasztalást; a Samsung ezt a tervezési alapelvet követi – mondta TM Roh, a Samsung vállalati dizájnközpontjának elnöke és vezetője. – Emberközpontú tervezési filozófiánkkal olyan jövőt szeretnék teremteni, amelyben céltudatos újításaink harmonizálnak a felhasználók életvitelével.”

Öt tér kelti életre a LényegesForradalmiHarmonikus dizájnfilozófiát

A Samsung „Newfound Equilibrium” (Új Egyensúly) kiállítása egy, az emberek és a technológia közötti egyensúlyt is magában foglaló, szebb jövőt vizionáló elképzelést és törekvést mutat be a 2024-es Milánói Design Héten. Az igazán hatásos bemutatás érdekében olyan multimédiás alkotás is látható, amely a résztvevők érzékszerveit is – kiváltképp a látást, a hallást és a szaglást – felébreszti. 

A magával ragadó élményt kínáló, több érzékszervre ható installáció öt téren kalauzolja végig a látogatókat, melyek a fény, a hang és digitális interakciók átgondolt kombinációjaként jelenítik meg a Samsung „Essential∙Innovative∙Harmonious” (Lényeges∙Forradalmi∙Harmonikus) tervezési filozófiáját. A látogatókat az öt tér – „Essence” (Lényeg), „Innovation” (Innováció), „Harmony” (Harmónia), „Infinite Dream” (Végtelen álom), „New Dawning” (Új hajnal) – kijelzők, érzékelők és fény segítségével szólítja meg. Ahogy a látogatók az adott tér képernyőihez közelednek, az áttetsző elemek különleges formákká és textúrákká alakulnak át. Az ablakok mögötti formák pedig a látogatók felé közeledő hatást keltenek, akik így jobban elmerülhetnek a közelgő végtelen jövő álmában. 

A Samsung a MUTINA kerámiamestereivel és az ALPI fafurnérrel dolgozó szakembereivel való együttműködés révén a Bespoke hűtőszekrényt és az AirDressert is újragondolta, szem előtt tartva az ember és a technológia együttélését.

A Samsung „Newfound Equilibrium” (Új Egyensúly) kiállítása a milánói Via Olona, 6 bis címen tekinthető meg, és ingyenesen várja a látogatókat az alábbi időpontokban:

  • Április 16-18., 10 és 19 óra között,
  • Április 19-20., 10 és 20 óra között,
  • Április 21., 10 és 18 óra között.

Tovább az eredeti cikkre: Új Egyensúly címmel mutatkozik be a Samsung kiállítása

Vélemény, hozzászólás?