Ellenálló kialakítással és tartósan magas teljesítménnyel érkeznek a Samsung időtálló T7 Hordozható SSD modelljei 

Ellenálló kialakítással és tartósan magas teljesítménnyel érkeznek a Samsung időtálló T7 Hordozható SSD modelljei  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az új, bankkártya méretű külső SSD csepp-, víz- és porálló kivitelben…

A teljes cikk itt olvasható:
Ellenálló kialakítással és tartósan magas teljesítménnyel érkeznek a Samsung időtálló T7 Hordozható SSD modelljei 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Az új, bankkártya méretű külső SSD csepp-, víz- és porálló kivitelben teszi lehetővé a szupergyors adatátvitelt. A T7 Shield teljesítménye nagyméretű fájlok átvitele közben sem csökken, így nagyfelbontású videók szerkesztéséhez is ideális.

A Samsung bemutatja a T7 Shield Hordozható SSD-t, a legújabb külső tárhely megoldását, amely egy bankkártyához hasonló, ellenálló kialakításban hoz kiemelkedő teljesítményt. A T7 Shield a stílusos és kiemelkedő sebességet biztosító T7 és a beépített ujjlenyomat-olvasóval rendelkező, CES Innovációs díjas T7 Touch modellek mellett a Samsung különleges T7 Hordozható SSD szériájának legújabb darabja. 

„A kreatív alkotók és a további felhasználók is időtálló és megbízható SSD-ket keresnek, amelyekkel akkor is biztonságban tudhatják az adataikat, ha esetleg víz érné a készüléket vagy épp leesik valahonnan – mondta el KyuYoung Lee, a Samsung Memória üzletágának alelnöke. – A T7 Shield kiemelkedő kompatibilitásának köszönhetően egyszerűen használható számítógépekkel, okostelefonokkal és játékkonzolokkal együtt is.” 

IP65 Ellenállóság

A T7 Shield a Samsung eddigi legellenállóbb Hordozható SSD-je, amelyet a nagy mennyiségű adatot kezelő tartalomgyártók a szabadban vagy az utazások során is biztonsággal használhatnak. A különleges mérnöki megoldásokkal tervezett T7 Shieldet ütésálló kialakítása akár 3 méteres magasságból való esésektől is megvédi, emellett IP65 hitelesítés szerint por- és vízálló. A mindössze 98 gramm tömegű SSD az időtálló kialakítás mellett is kompakt és könnyű.   

Kivételes teljesítmény

A T7 Shield az USB 3.2 Gen2 szabvány mellett elérhető leggyorsabb, akár 1050 MB/mp olvasási sebességet és 1000 MB/mp írási sebességet biztosít. A felhasználók az új modellel értékes időt takaríthatnak meg. Az eszköz közel kétszer olyan gyors, mint elődje, a T5, és akár 9,5-szer gyorsabb, mint a külső merevlemez-meghajtók (HDD).

A Samsung az anyaghasználat megváltoztatásával és a T7 Shield szoftverének továbbfejlesztésével optimalizálta az eszköz működését, így a nagyobb fájlok átvitele során sem lép fel teljesítményromlás vagy túlmelegedés. Ennek köszönhetően egyidőben, minimális hőtermelés mellett, bármiféle kellemetlenség, vagy a teljesítmény csökkenése nélkül helyezhetők át az akár 2 TB-os fájlok is. A folyamatos, stabil adatátvitelt még a nagy adatigényű feladatok, például a nagyfelbontású videók rögzítése, szerkesztése, kódolása és renderelése közben sem zavarja meg esetleges teljesítménycsökkenés

Széleskörű kompatibilitás és biztonság

A több eszközzel is kényelmesen együtt használható Samsung T7 Shield számos képet, játékot, valamint 4K és 8K videót képes tárolni PC-n, Macen, Androidos okostelefonon vagy játékkonzolon. A T7 Shield megerősített biztonsági megoldásokkal (*256 bites AES, Advanced Encryption Standard) és hardveres titkosítással érkezik, így a felhasználók adatai még a T7 Shield elvesztése esetén is biztonságban maradnak. Az eszközön található Samsung Magician9 szoftverrel a felhasználók kényelmesen kezelhetik a meghajtót.

Környezettudatos Csomagolás

A Samsung más hordozható SSD termékeihez hasonlóan a T7 Shield csomagolása is a harmadára csökkent az előző generációkhoz képest, miközben a gyártási hatékonyság növekedésének köszönhetően a Samsung csökkentette az üvegházhatású gázok kibocsátását.

A bézs, fekete és kék színben elérhető T7 Shield Magyarországra 60,990 forintos, illetve 111,990 forintos ajánlott fogyasztói áron, 1 TB és 2 TB kivitelben érkezik. A meghajtóhoz USB Type-C-to-C kábel és USB Type-C-to-A kábel, valamint három év korlátozott jótállás tartozik. További információ a https://www.samsung.com/hu/memory-storage/portable-ssd/t7-shield-1tb-moonrock-beige-external-storage-nvme-1050-mbs-mu-pe1t0k-eu/ weboldalon érhető el.

Samsung Hordozható SSD T7 Shield termékjellemzők 

Samsung Hordozható SSD T7 Shield
Interfész USB 3.2 Gen2 (10Gbps)
Hardver  Kapacitás  1TB/2TB1)
Méret 88 x 59 x 13 mm 
Tömeg 98 gramm 2)
Teljesítmény Szekvenciális olvasási sebeség Akár 1,050 MB/mp3)
Szekvenciális írási sebesség Akár 1,000 MB/mp3)
Ellenállóság Víz- és porállóség IP654)
Ütésállóság 3 méterig5)
Biztonság Titkosítás AES 256-bite hardveres titkosítás
Szoftver Samsung Portable SSD 1.06) 

Samsung Magician Szoftver 

Kompatibilitás Windows 7 vagy újabb, Mac OS X 10.10 vagy újabb,

Android Lollipop vagy újabb

Megbízhatóság Hőmérséklet Működés közben
(Burkolat)
0°C és 60°C között 7)
Kikapcsolva -40°C és 85°C között
Nedvesség 5% és 95% között
Erőhatás Kikapcsolva 1,500 G: 0,5 ms-ig, 3 tengely mentén
Rázkódás Kikapcsolva 10~2,000 Hz, 20G
Tanúsítványok CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, 

TUV, CB, EAC, UKCA, BIS

RoHS Megfelelés RoHS 2
Jótállás Három (3) év limitált jótállás 8)

 

Tovább az eredeti cikkre: Ellenálló kialakítással és tartósan magas teljesítménnyel érkeznek a Samsung időtálló T7 Hordozható SSD modelljei 

Vélemény, hozzászólás?