A brit nagykövettel jön a Brain Bar

A brit nagykövettel jön a Brain Bar olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Magyarul szavalt Petőfit, skót szoknyában tanult csárdásozni és a mai napig…

A teljes cikk itt olvasható:
A brit nagykövettel jön a Brain Bar

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Magyarul szavalt Petőfit, skót szoknyában tanult csárdásozni és a mai napig magyarul posztol az Instagramon. Iain Lindsay brit nagykövetként belopta magát a magyarok szívébe, most pedig visszatér Budapestre, hogy újra lenyűgözzön minket – ezúttal a Brain Bar színpadán.

A skót származású sztárnagykövet 2020-ban köszönt el budapesti posztjától, de búcsúüzenetében is hangsúlyozta, biztos benne, hogy hamarosan visszatér. Két év után most eljött a pillanat: a Brain Bar meghívására szeptemberben érkezik Budapestre, ahol a jövőfesztivál egyik házigazdájaként találkozhatnak vele a résztvevők.

Lindsay nagykövet éppen Bahreinben tartózkodik, ahonnan a szervezőkkel megüzente, már alig várja a találkozást. Nagykövetként évtizedeken keresztül azon dolgozott, hogy párbeszédet alakítson ki országok között, ezért igazán értékesnek tartja a beszélgetéseket, amelyeket a Brain Bar inspirál.

A szervezőknek elmondta, a kezdetektől figyelemmel követi a Brain Bart, többször is járt a fesztiválon látogatóként. Egyedülálló lehetőségnek tartja, hogy diákok és tanárok ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen.

„Arra bátorítanám őket, hogy maradjanak nyitottak az új gondolatokra és ne féljenek kérdéseket feltenni. Ha én diák lennék, utánaolvasnék azoknak az előadóknak és témáknak, amelyek különösen érdekelnek, hogy a lehető legtöbbet tudjam kihozni a lehetőségből” – mondta Iain Lindsay. Azt is elárulta, még nem járt a Zene Házában, de örül neki, hogy egy ilyen lenyűgöző és futurisztikus épület nyújt majd otthont a jövővel kapcsolatos beszélgetéseknek.

A Brain Bar jövőfesztivált szeptember 29 és 30 között rendezik meg a Magyar Zene Házában. A részvétel diákok és tanárok számára ingyenes. Regisztráció az ingyenjegyekért és kedvezményes early bird bérletek már elérhetőek a honlapon, a legfrissebb információkat pedig a Facebook-eseményben lehet nyomon követni.

A A brit nagykövettel jön a Brain Bar bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: A brit nagykövettel jön a Brain Bar

Vélemény, hozzászólás?