Új műsorokkal erősít a TV Paprika

Új műsorokkal erősít a TV Paprika olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Havas Dóra, az ország egyik legnépszerűbb gasztrobloggere vadonatúj műsorral jelentkezik a…

A teljes cikk itt olvasható:
Új műsorokkal erősít a TV Paprika

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Havas Dóra, az ország egyik legnépszerűbb gasztrobloggere vadonatúj műsorral jelentkezik a TV Paprikán Szezonról szezonra címmel.

A május 6-án induló újdonság a szezonalitást helyezi középpontba, Dóra ezen elvek mentén részletesen bemutatja egy-egy zöldség vagy gyümölcs tulajdonságait, így többek között azt is, milyen hatással van az emberi szervezetre. Persze a lényeg sem marad el, a nézők számos ötletet kapnak arra, hogy hogyan készítsék el ezeket, hogy ne csak elméleti tudással, de sok hasznos recepttel is gazdagodjanak. A 8 részes Szezonról szezonra új epizódjait minden hétvégén láthatják majd a nézők, melyekben olyan alapanyagok kerülnek terítékre, mint a tavasz egyik kevésbé ismert zöldsége, a mángold, melyből készül mángoldos galette és gőzölt lazac mángold batyuban, de a rebarbara sokoldalúságát is bemutatja Dóra. Utóbbiból mogyorós rebarbara pite, vaníliás rebarbara kompót és rebarbarás kacsamáj is készül.

Havas Dóra új műsora mellet két másik premiernek is örülhetnek a sütés-főzés szerelmesei májusban. Ainsley Harriottot valószínűleg nem kell bemutatni a TV Paprika nézőinek, hiszen ő Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb televíziós szakácsa, aki többször feltűnt már a hazai képernyőn is. A május 13-án induló A főzés öröme második évadában örök kedvenceket szolgál fel ismert vendégeinek, köretként pedig humort és jókedvet tálal. Különleges vendégek egész sora – előadók, zenészek és szakácsok – látogatnak el konyhájába, vagy csatlakoznak távolról saját konyhájukból, hogy teljes erőbedobással vessék bele magukat a főzésbe, felidézzék az utazás hangulatát és új, kellemes gasztronómiai élményeket szerezzenek. A műsor bemutat rég elfeledett retró receptektől és klasszikus, lélekmelengető ételektől az esteebédekig, sörkorcsolyákig és nemzetközi kedvencekig sok mindent, így igazi mesterkurzusnak tekinthető a finomságok terén.

Ainsley Harriott másik premier műsorában Nagy-Britannia kedvenc szakácsaival egy, az országon átívelő, lelket gyönyörködtető, ínycsiklandó utazásra viszi a nézőket tele szenvedéllyel a helyi termékek és ételek iránt. A műsorban kitűnő ételek, ámulatba ejtő történetek és fantasztikus emberek után kutatnak, végül Ainsley tengerparti konyhájában csodálatos fogásokat készítenek, miközben az étel embereket összetartó erejét ünneplik. A Főzésre hangolva május 28-án indul a TV Paprikán.

Az újdonságok mellett Sütimester maratonra is készülhetnek a nézők minden hétköznap és hétvégén dupla részekkel.

A Új műsorokkal erősít a TV Paprika bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új műsorokkal erősít a TV Paprika

Vélemény, hozzászólás?