Az eMAG platformjára költözik az Extreme Digital

Az eMAG platformjára költözik az Extreme Digital olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A három éve bejelentett fúziójának utolsó fázisához ért az eMAG és…

A teljes cikk itt olvasható:
Az eMAG platformjára költözik az Extreme Digital

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A három éve bejelentett fúziójának utolsó fázisához ért az eMAG és az Extreme Digital, melynek keretében 2022. május 2-ától egy közös platformon lesz elérhető mindkét márka teljes, mintegy 4 milliós termékkínálata és összes szolgáltatása. A közös platformra való váltással a vállalat jelentősen növeli hatékonyságát, ami a jó árak mellett a szállítás gyorsaságában is érvényesülni fog.

Az Extreme Digital eMAG platformjára való “beköltözését” a vállalat április 19. és május 11. között a mobilakalmazásból aktiválható, és ott levásárolható vásárlási utalványokkal és egyéb kiemelt ajánlatokkal ünnepli. Az Extreme Digital a sok éve jól működő, offline és online platformokat ötvöző működési modelljét is viszi magával, ami az eMAG-Extreme Digital közös márka fontos alappillérje marad, az üzlethálózat a továbbiakban is erősíti a márka online láthatóságát.

“Mostanra értünk a két márka fúziójának utolsó fázisához, amelynek keretében a webáruházainkat is közös platformra költöztetjük. Régóta készülünk erre a változásra, ami vásárlóink számára is számos előnnyel jár majd: már rövid távon pozitív változásokat fognak tapasztalni, többek közt a rendelések teljesítésének gyorsaságában. Az egy platformra költözéssel az Extreme Digital elmúlt több mint húsz év alatt a műszaki cikkek terén kialakított szakértői imázsa nem vész el, hiszen az eMAG megörökölte a terület hatékony kiszolgálásával kapcsolatos know-how-t, továbbá a szaküzletekben és az egyéb részlegekben is rengeteg egykori edigitalos munkatársunk dolgozik” – mondta el Várkonyi Balázs, az eMAG-Extreme Digital ügyvezetője.

Új székházba költöznek

Azáltal, hogy az Extreme Digital szolgáltatásait az eMAG platformjába integrálják, jelentősen csökken a cégszervezet komplexitása. Az eMAG-Extreme Digital jelenleg mintegy ezer munkatársat foglalkoztat, folyamatos bővülése, és a pandémia visszaszorulása nyomán az irodába visszatérő munkatársak miatt eléri jelenlegi székhelyének korlátait. Ezért a vállalat hosszú távú bérleti szerződést írt alá a WING fejlesztésében épülő, 2023 év elején átadásra kerülő Liberty irodaház déli, Könyves Kálmán körúti szárnyában, két emeleten. Az új, számos nyitott közösségi teret kínáló székház képes lesz kiszolgálni az eMAG-Extreme Digitalnál is egyre nagyobb teret hódító hibrid munkavégzéssel kapcsolatos igényeket.

A Az eMAG platformjára költözik az Extreme Digital bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Az eMAG platformjára költözik az Extreme Digital

Vélemény, hozzászólás?