Romániában erősített Nyíregyháza

Romániában erősített Nyíregyháza olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Népszerű úti cél Nyíregyháza a szatmárnémetiek körében. A Nyíregyházi Turisztikai Iroda…

A teljes cikk itt olvasható:
Romániában erősített Nyíregyháza

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Népszerű úti cél Nyíregyháza a szatmárnémetiek körében. A Nyíregyházi Turisztikai Iroda múlt hétvégén Romániában népszerűsítette városunk egyedülálló attrakcióit, melyek iránt ezúttal is nagy volt az érdeklődés.

Szatmárnémetiből sokan már visszatérő vendégek a Nyíregyházi Állatparkban, valamint az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben. Idén viszont minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés az olyan új látnivalók iránt, mint a zenélő szökőkút vagy a világon egyedülálló Görögkatolikus Múzeum.

“Többen már az elkövetkező hetekben Nyíregyházán terveznek üdülni, így örömmel fogadták az ingyenes turisztikai kiadványokat és a programajánlókat” – mondta el Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A turisztikai iroda ajánlására például június 23-án és 24-én mindenképp érdemes egy hosszú hétvégét eltölteni a városban. Ezekben a napokban ugyanis egymást követő estéken lesz Szent Iván-éji tűzugrás a Sóstói Múzeumfaluban, valamint Múzeumok Éjszakája a Kállay Gyűjteményben. Addigra újra megnyitja kapuit a Parkfürdő, és az állatpark is izgalmas élményekkel várja látogatóit.

Tovább az eredeti cikkre: Romániában erősített Nyíregyháza

Vélemény, hozzászólás?