Kategóriák
Friss hírek

Rekordidő alatt gyűlt össze A Karantén Zóna című szkeccsfilm támogatása és leforgott az első epizód is

Rekordidő alatt gyűlt össze A Karantén Zóna című szkeccsfilm támogatása és leforgott az első epizód is olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Egy hete tart A Karantén Zóna című misztikus szkeccsfilm közösségi finanszírozási…

A teljes cikk itt olvasható:
Rekordidő alatt gyűlt össze A Karantén Zóna című szkeccsfilm támogatása és leforgott az első epizód is

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Egy hete tart A Karantén Zóna című misztikus szkeccsfilm közösségi finanszírozási kampánya, és egyből rekordot is állított.

A StageHive nevű, előadóművészeket tömörítő online felület történetében A Karantén Zóna nem csak az első filmes produkció, hanem az első olyan kampány is, ahol mindössze három napra volt szükség ahhoz, hogy összegyűljön az alkotók által kitűzött 600 000 Ft-os célösszeg.

A Karantén Zóna csapata elképesztő mennyiségű és minőségű munkát tett a kampányt előkészítő folyamatokba, és a siker egyértelműen ennek köszönhető. Boldogok vagyunk, hogy a platformmal segítségére lehetünk egy nagyszerű projekt létrejöttének, és az pedig külön öröm a számunkra, hogy ezzel a közösségi finanszírozás kampánnyal egy új műfaj is érkezett a StageHive oldalára, nevezetesen a film.” – nyilatkozta Meczner Vera, a StageHive alapítója.


A gyűjtés jelenleg 134 százalékon áll, ami azt jelenti, hogy az alkotók már biztosan magukénak tudhatnak 780.000 Ft-ot.

Az első tizenkét órás forgatási nap végén, egy színészileg nehéz jelenet felvétele után Orsi felkiáltott, hogy összegyűlt a kitűzött összeg. A következő felvételnél a színész elsőre és hibátlanul csinálta meg, amit kértem tőle. Ekkora ereje van annak, ha valamiért közösen dolgozunk és el is érjük.” – emlékszik vissza Zsótér Indi Dániel, író-rendező.

A kampány kezdete egybeesett a szkeccsfilm első részének forgatásával, amin két hosszú, tizenkét órás napon egy húszfős stáb dolgozott. A magányos, idős hölgy (Pásztor Erzsi,) telefonos bejelentése után, két önkormányzati dolgozó (Sütő Ildikó és Ferencz Attila) érkezik a lakásába, akik nem is sejtik, hogy életük legkülönösebb küldetésére érkeznek.


Már javában zajlik a következő rész előkészítése, ami október végén fog forogni. A Karantén Zóna alkotóinak szándéka, hogy a StageHive-kampány során az eddig összegyűjtött támogatást legalább 1.000.000 Ft-ra egészítsék ki október 12-ig, a kampány végéig, hogy tovább emelhessék a film forgatási körülményeinek színvonalát.

A Karantén Zónát itt lehet támogatni: https://stagehive.eu/hu/kampany/147


A film Facebook oldalán pedig várják olyan filmes kollégák jelentkezését, akik szívesen beszállnának valamilyen formában: https://www.facebook.com/akarantenzonafilm

The post Rekordidő alatt gyűlt össze A Karantén Zóna című szkeccsfilm támogatása és leforgott az első epizód is appeared first on .

Tovább az eredeti cikkre: Rekordidő alatt gyűlt össze A Karantén Zóna című szkeccsfilm támogatása és leforgott az első epizód is

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?