Kategóriák
Friss hírek

Rárepül a diákokra a Qatar Airways

Rárepül a diákokra a Qatar Airways olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A Qatar Airways diákoknak indít törzsutas programot. A Diák Klub tagjai…

A teljes cikk itt olvasható:
Rárepül a diákokra a Qatar Airways

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A Qatar Airways diákoknak indít törzsutas programot. A Diák Klub tagjai számos kedvezmény közül választhatnak utazásuk alkalmával.

A Qatar Airways globális programja világszerte elérhető a teljes és részidős oktatásban részt vevő, 18-30 év közötti diákok számára. A Diák Klub-ot a légitársaság a törzsutas hűségprogramja, a Privilege Club mintájára hozta létre, és számos olyan előnyt kínál a hallgatók számára, amelyekkel támogatni tudja őket tanulmányi idejük alatt.

A Diák Klub tagjai olyan egyedi előnyöket élvezhetnek, mint például a repülőjegyekre vonatkozó különleges viteldíjak, az extra poggyász-súlykeret, a rugalmas dátummódosítás, vagy az ingyenes fedélzeti Super Wi-Fi. A Diák Klub tagok diplomájuk megszerzése után automatikusan Privilege Club tagokká válnak, ráadásul belépéskor a rendszer upgradeli őket eggyel magasabb szintre.

A Privilege Club tagjaként a hallgatók Qmiles pontokat gyűjthetnek, ha a Qatar Airways-zel, annak bármely partner légitársaságával vagy a oneworld® légiszövetség bármely tagjával utaznak. A hallgatók Qmiles pontokat kaphatnak akkor is, ha Qatar Airways hitelkártyával vásárolnak a dohai Qatar Duty Free-ben valamint a légitársaság szállodai vagy egyéb partnereinél.

Tovább az eredeti cikkre: Rárepül a diákokra a Qatar Airways

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?