Ragyogjunk egész nap és egész éjszaka!

Ragyogjunk egész nap és egész éjszaka! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Hogyan készítsük el fesztiválsminkünket? A nyári fesztiválok már régóta nem csak…

A teljes cikk itt olvasható:
Ragyogjunk egész nap és egész éjszaka!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Hogyan készítsük el fesztiválsminkünket?

A nyári fesztiválok már régóta nem csak a fellépőkről és a hangulatról szólnak. Gondosan megtervezett szettekkel, különleges frizurákkal és lélegzetelállító sminkekkel találkozunk bárhova nézünk.  A fesztiválok a szabadság és az önkifejezés hírnökei, így nem is csoda, hogy a résztvevők szeretik elengedni fantáziájukat.  Néhány egyszerű tippet és technikát figyelembe véve, mi is könnyedén extravagáns sminket varázsolhatunk magunknak és elmerülhetünk az igazi szabadság pezsdítő világában. Ebben nyújt most nekünk segítséget Károlyfi Edit, az AVON Szépségszakértője.

Amikor egy fesztiválra sminkelünk, mindenképpen érdemes figyelembe vennünk, hogy rendkívül tartós sminkre lesz szükségünk, hiszen bírnia kell az egész napos és estés megpróbáltatásokat, a táncolást, a meleget és az esetleges port. Alapos fényvédőzés után sminkünk elkészítésének első lépése legyen egy előkészítő spray, vagy primer használata, amellyel növelhetjük sminkünk tartósságát. Károlyfi Edit ehhez az Avon Előkészítő és fixáló sprayt ajánlja, amely sminkelés előtt megalapozza a jó tapadást, sminkelés után használva pedig lerobbanthatatlanul fixálja alkotásunkat. Előkészítés után jöhet az alapozás. Testes, magas fedésű alapozónk helyett válasszunk most inkább egy könnyedebb BB vagy CC krémet, amely amellett, hogy biztosítja bőrünk számára a szabad légzést, ideálisabb lesz az egész estés szórakozás során is. Beszívódik bőrünkbe, így nem olvad le rólunk a melegben, nem ül bele ráncainkba és nem ragad bele a por.

Szemsminkünk tekintetében semmi ne szabjon határt fantáziánknak, itt az idő igazán kreatívnak lenni. Vegyük elő színes szemceruzáinkat, szemhéjpúdereinket és alkossunk valamit, ami igazán extrém, amire mindig vágyunk, de úgy érezzük, hogy egy átlagos hétköznapon nem engedhetjük meg magunknak. Használjunk bátran vibráló árnyalatokat, rajzoljunk lebegő tusvonalakat, különleges formákat, pöttyöket, csillagokat, szívecskéket, amihez csak kedvünk támad. A különleges színeket és formákat egészen halántékunkig is elhúzhatjuk, vagy akár orcánkat is díszíthetjük velük. Az AVON augusztusban debütált Zselés szemceruzái között izgalmas, lenyűgözően pigmentált színeket találhatunk az alkotáshoz. Gyerekjáték velük a rajzolás, zselés állaguk miatt könnyen siklanak szemhéjunkon és rövid ideig szépen satírozhatók is, mielőtt szupertartóssá száradnának.

Szempilláinkra érdemes hétköznapi spirálunk helyett most egy vízálló változathoz nyúlnunk, hiszen a meleg és a sok táncolás hatására egy átlagos formula könnyen elmaszatolódhat, elfolyhat. Az Avon Ultra Volume vízálló szempillaspirál kiváló választás lehet, hiszen egész nap bírja a strapát, a szemünk alakjához illeszkedő keféjének és az exkluzív AmpliFibre technológiának köszönhetően pedig különlegesen merésszé és lehengerlővé varázsolja tekintetünket.

Szemünk mellett ne felejtsük el orcánk és ajkaink hangsúlyozását se! A fesztiválok elmaradhatatlan kellékei a csillámporok és feltűnően ragyogó highlighterek, amelyekben érdemes ilyenkor -kis túlzással- megfürdenünk. Vigyük fel arccsontunkra, kulcscsontunkra, de akár vállainkra is az AVON legújabb sminkkollekciójának különlegességét, az Avon Sunset Beats csillogó púdert. A három színben pompázó, látványos csillámokat tartalmazó púderrel csilloghatunk a koncertek fényében és beragyoghatjuk az éjszakát. 2022-ben a pirosítók évét írjuk, amikor nincs is trendibb annál, ha orcáink és ajakrúzsunk azonos színben pompáznak. A fesztiválok alatt különösen praktikus ennek a trendnek hódolnunk, hiszen így két legyet üthetünk egy csapásra. Dobjuk be kistáskánkba az Avon Sunset Beats ajakrúzs és pirosító egyik vibráló árnyalatát, így pillanatok alatt frissíthetjük fel szánk és orcánk színét egyaránt.

Sminkünk utolsó lépéseként pedig már csak a fixálás van hátra, utána öltözhetünk és indulhatunk is a nyár legszabadabb és legkalandosabb eseményére. 

Amennyiben további inspirációra vágysz, tekintd meg az AVON legújabb Szépségműhely videóját, amelyben Esztergályos Viki szépség blogger egy extravagáns fesztiválsmink elkészítésének lépéseit mutatja be. A videót az AVON YouTube csatornáján a következő linkre kattintva tekintheted meg: 

 

Az anyaghoz kapcsolódó termékek:

  • Avon előkészítő és fixáló spray 125 ml: 1199 Ft
  • Avon zselés szemceruza 1,2 g: 1799 Ft
  • Avon Ultra Volume vízálló szempillaspirál 10 ml: 1799 Ft
  • Avon Sunset Beats csillogó púder – limitált kiadás 3,6 g: 4499 Ft
  • Avon Sunset Beats ajakrúzs és pirosító – limitált kollekció 1,2 g: 2299 Ft

Az AVON aktuális termékkatalógusát a következő linkre kattintva lapozhatod át:

https://hu.avon-brochure.com/c06_hu_2021/?ic_campaign=2021C5&ic_source=organic-inm&ic_medium=home-header-imb

www.avon.hu 

Tovább az eredeti cikkre: Ragyogjunk egész nap és egész éjszaka!

Vélemény, hozzászólás?